Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölüm, hayat, evlilik vs...

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

Emaleth said:

4) bu insanla evlenmeli miyim testi (test ettim çalışıyor):
insanınızı karşınıza alıp uzun uzun bakın (aylar bazında uzun). baktıkça sevesiniz, yakınından ayrılmayasınız, saatlerce boş boş konuşasınız, elele gezesiniz, kendisine fiziken dokunasınız, hasta olsa çorba yapasınız, keyifsiz/huysuz/sinirli/çekilmez olduğunda sabırla bekleyesiniz, hata yaptığında elinden tutup öğretesiniz geliyorsa yıldızlar sizinle beraber. evlenin. bunlardan herhangi birine öeh diyorsanız evlenmeyin.

(tu)

doğru ama eksik. karşı tarafın da bunları yapası gelmiyorsa kabir azabı olur evlilik.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

...sonra intihar filan etmeyin

i lol'd. çok temiz ifade edlmiş, takdir ediyorum. ama yani aşağısı kurtarmaz zihniyetini de komple aşılamak isterim hazır elime sizi zehirleme fırsatı geçmişken. ve eklerim: arayan mevlasını da bulur belasını da..
biiir sürü kurbağa öpmekten kaçınmazsanız sonunda prensinizi/prensesinizi bulursunuz.
armut pişsin ağzınıza düşsün istiyorsanız armut ağaçlarının altında bıkmadan gezmelisiniz.
vs.
vs.

luniz de pek haklı ayrıca, naha burda:
LuNiZ said:

hic bir erkek, ben evlenmeden once 1 an bile olsa noluyo lan demedim diyemez..
.....
ha len surata bak ebleh ebleh bakiyo siritio bide diyorsan yapma :D

erkeklerin genetiğinde yuva kurmak daha az yer ettiği için böyle bir dönem oluyor. size de olursa paniklemeyiniz, luniz'in testi benimkinin bir versiyonudur, dikkatle uygulayınız :))

ayrıca akila da haklı.
aquila said:

tey allam kelebekler ucuyo konuda, zun bile cicek gibi yazmis, kufur serbest olsun lutfen, bu ortam bozulmali!

o bakımdan,
pipiçük! kakabok! popogöt!
evet.
Sosyal ağlarda paylaş

ihavetwoproblem said:

senko said:

halayda sırıtmasın yeter bana

yok halay kolbastı misket tarzı değil
genelde latin yada avrupai tarzda
vals
tango
salsa
vs.
bu tarz şeylerle ilgilenmiyor musun yoksa sen ?

said:
iyide sevdiğin aşık olduğun kız salsa yapıyor
ve seninde yapmanı istiyor
ve sen hiç ilgi duymadığın için sorun çıkartıyor
bu konuda ne yapacaksın peki
yine kızın karşısına geçip aaaa mı diyeceksin ?

erkek adam sadece düğününde dans edemeyip rezil olmamak için kasmalı
dans pistlerinde karı diye telef olmaya gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

kıssadan hisse:
önemli olan "evlenmek" değil, bir başka insanla koca bir hayatı birlikte geçireceğine kafayı yatırmak. ve bunu herhangi biriyle yapmaya değil, o insanla yapacağına yatırmak. buna mukabil, derdin "evlenmek" olmamalı, "bu karıyla/herifle ömür geçer mi acaba?" olmalı. evlilik konusunu içine bir ikinci kişiyi katmadan düşünürsen yanılırsın. ben de hayatım boyunca evlenmeyeceğimden emindim eniştenizle tanışmadan önce mesela. bi güzel yaladım düşündüğümü, çok güzel oldu, pırıl pırıl oldu :)

Ardeth said:

doğru mesleği bul önce doğru kadını sonra bulursun mesleğinden mutsuz olursan evliliğin iyi geçmesi çok zor

LuNiZ said:

mutlaka bir an dersin.. bunu hatun da der belki bilemiorum.. ama erkek diyor.. en azindan ben ve cevremdeki butun tanidiklarim dedi.

bir an sorumluluklardan ve basarisiz olma ihtimalinden tirsiyorsun.

sonra evlenmek istedigin hatunun yuzune bakiosun, sana bi ne bakion ne oldu diye bir bakis atip siritiyor. o an iste butun dunyanin zorluklari gelsin goguslersin gibi geliyorsa tamamdir o is.

ha len surata bak ebleh ebleh bakiyo siritio bide diyorsan yapma :D

evlenme.. :P

güzel yorumlar teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...