Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7'de oyun çalışmıyor

Bloodcrazy

Öne çıkan mesajlar

2 gün önce Dell İnspiron notebook laptop aldım, aldığım yerde makinaya Windows 7 işletim sistemi yüklediler. Fakat Windows 7'ye oyun yükleyemedim. 1 oyun yükledim, onu da oynarken bir anda kendi kendine kapanıyor. Daha önce Windows 7 kullanmış olanlar yarama bi parmak atarsa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Daha kötüsü var abi, call of cthulhu dark corners of the earth oyununu yüklemiştim zamanında. yüklerken bir codec sorunu vermişti demiştim la bu da ne diye. Senin ki en azından yüklememiş kardeşim. Benim ki son görevden hemen önce. Oynayanlar bilir bu gemide olduğun dev dalgalrın geldiği ve topla ilerdeki yeşil ışıkları vurman gereken yerde. Bir baktım, ilerde yeşil ışık falan görülmüyor. Nasıl oyunu 3 gün oyna, inan, sonra win 7 den dolayı oyunu bitireme, nasıl ha nasıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Biotar said:

Daha kötüsü var abi, call of cthulhu dark corners of the earth oyununu yüklemiştim zamanında. yüklerken bir codec sorunu vermişti demiştim la bu da ne diye. Senin ki en azından yüklememiş kardeşim. Benim ki son görevden hemen önce. Oynayanlar bilir bu gemide olduğun dev dalgalrın geldiği ve topla ilerdeki yeşil ışıkları vurman gereken yerde. Bir baktım, ilerde yeşil ışık falan görülmüyor. Nasıl oyunu 3 gün oyna, inan, sonra win 7 den dolayı oyunu bitireme, nasıl ha nasıl.

oyun sonuna baya varmış yannız orda kaldıysan son görevden hemen önce deil orası
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun abi isterse oyunun sonuna yıl olsun. oradan sonra adaya çıkıyorsun işte. Ama byle bir hatadan dolayı o oyunda kalmak bütün hevesimi kırdı. Bıraktım oyunu. Zaten bırakmasam da geçemiyecektim.İlerdeki ışıkları görmüyordum. Bir ara inanıp top ile rast gele ateş falan atmiştim. Bir gün boyunca ama olmadı. Hayatımda ilk defa bir oyunu sonunu getiremeden bırakmak zorunda kaldım. Çok koydu bana çok :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodcrazy said:

2 gün önce Dell İnspiron notebook laptop aldım, aldığım yerde makinaya Windows 7 işletim sistemi yüklediler. Fakat Windows 7'ye oyun yükleyemedim. 1 oyun yükledim, onu da oynarken bir anda kendi kendine kapanıyor. Daha önce Windows 7 kullanmış olanlar yarama bi parmak atarsa çok sevinirim.

oyunum bozuk demişsin de hangi oyun olmadığını söylememişsin. windows 7 tamam da, oyun ne? dos oyunu mu, öyleyse dosbox kullan.

Bloodcrazy said:

32bit'lik oyun 64bit'lik makinada çalışmaz diyolar...

kim demişse iyi dalga geçmiş.

Biotar said:

lol windows 7'den olmaz öyle şey.
bug vardır oyunun kendi problemidir, her oyuncunun karşılaşabileceği bişi.

o yüzden oyun oynamadan önce mutlaka patch yapmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodcrazy said:

Silphatos said:

makinada vardır sorun, win7 sorunsuz hatta 64bit kullanıyorum daha çalışmayan oyun görmedim eskiler dahil.

benim makina da win7 64 bit. sorun da 64 bit olmasında sanırım, 32bit'lik oyun 64bit'lik makinada çalışmaz diyolar...

oyunların hepsi 32 ve 64 bit olarak kodların abi ,sıkıntı yok orda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...