Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Dalamar's Runuo Pack V 1.0 Selamlar Buradan Runuo özelliklerine yeni özellikler ekleyen script paketimi sunuyorum. Zamanla bu paketi daha geliştireceğim. http://www.ultima-strike.com/page.php?id=96 (Ultima-Strike.com üyeliği gerekmektedir.Bedava) Yükleme : RunUO dizinine atın. (Misal: C:Runuo ) . Bazı scriptler varolanı değiştireceğinden overwrite yapın.Bunu becemiyorsanız hiç bulaşmayın scriptinge fln :) RunUOnuzda Age of Shadow özelliği "true" olmalıdır. (..scripts/misc/aos.cs den private const bool Enabled = true; şeklinde olmalıdır.) İçerik : ---Sistemler--- -Jail Sistemi -MD5 Hashed Xml Account Koruma Sistemi (Hacklenmeye karşı mükemmel çözüm. -Region Sistemi.(Bölgeleri ayarlamanızı sağlar , attack verilememe , büyü yapılamama gibi) -Town Attack Sistemi: Quest ve Eventlerde yararlanabileceğiniz , waypoint kullanarak istediğiniz şehre seçili yaratıkların saldırmasını sağlar. -Assasination Sistemi - Ödül Sistemi(Reward System) ---Eklenti & Fixler--- -Save görüntüsü(gump) eklendi. -Archery Bugi fixlendi. -Skillgain eklentisi getirildi.(Default Runuoda olmayan.) Bunun sayesinde artık skill ve stat gainlerinizi ayarlayabileceksiniz.(Skillcheck.cs) DEFAULT OLARAK POWERHOUR AÇIKTIR!!!!! -"[" prefixi "." ile değiştirildi. Yani BÜTÜN KOMUTLAR "." İLE BAŞLIYOR!!!! -Oyuncular için .drink ve .unequip komutları eklendi. -Staff için .dismount komutu eklendi.(Runuonun büyük sorunlarından biriydi) ---Item ve Yaratıklar--- - Theif Vendor (Osi tarzı) -Squire (Playerların yardımcısı. "camp" "food" "resurrect" who's your master gibi sorgualara tepki verir.) -Beholder -DarkNaga -Firegiant -WinterWolf -Titanlar (IceTitan , WindTitan , PoisonTitan , BloodTitan , WaterTitan , EtherealTitan) -Birçok çeşit Zostrich. -DryadBow -CavalryCrossbow -EnergyBow -FireBow -IceBow -PoisonBow Sorularınızı buradan ve Ultima-Strike runuo scripting forumlarından sorabilirsiniz.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 18 Ağustos 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bir hata oluştu, yanlış URL olabilir mi? boyle diyor[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bir sorun yok linkde ama yinede Runuo Scripts Bolumunden bulabilirsin.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Süper bişi ellerine sağlık hemen download :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ha birde yazmayı unuttum savetimeları 5 dakikadan 60 dakikaya çıkarıldı. Değiştirmek için ../scripts/misc/autosave.cs den ayarlayın.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hmm bi turlu yukliyemedim tıklayınca aynı sayfayı acıp duruyo allah allah[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi"
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 www.ultima-strike.com a üyelik gerekiyor. Login olup çekmeyi denersen sorun çözülür[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 login oldum zaten cekmeye calısıyorum amam olmuyor bir hata war galiba cunku save target as dedigimde bile html file cekiyor[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi"
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İnternet Explorer Ayarlarında bir sorun var sanırım bu yazıyı gordukden sonra tekrar denedim hic bir sorun yok[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 güzel bir çalışma olmasının yanında hazırcılarada yol açtı yine gibime geliyor .. Dalamer teberik ederim[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bizi aydınlattn teşekkürler[signature][hline]Mavi D'uinlorie
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bu tür çalışmaların devamı dileğiyle..
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 abi bunnar public scp zaten sadece kolaylık ossun die yapmış dalamar[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Birbölümünü kendim yaptım , bazıları beta Runuo içindi 1.0 Rc0 a çevirdim , değiştirdim fln. Subscripter olmak güzel şey Runuoya :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 güzel paket olmuş da insan benim gate sistemini de ekler di mi? :P meraklısına[signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 18 Ağustos 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Scriptini gördümde senin yaptığını görmedim :D SÖz 1.1 de ekleycem :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya bu runuo da scriptlere artık illa forumdan mı bakılıo?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 vbulletin'e geçtiklerinden beri öyle. yollarken de yeni konu açıp attach ediyorsunuz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Dalamar tebrikler baba.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İstekleriniz yokmu? :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 herşey güzel de, ultima strike nedir ya? insan gibi bi yere koyamadın mı?[signature][hline]who is tazmanyak?
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 insan lıkla ne alakası var?[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Öne çıkan mesajlar