Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Dalamar's Runuo Pack V 1.0 Selamlar Buradan Runuo özelliklerine yeni özellikler ekleyen script paketimi sunuyorum. Zamanla bu paketi daha geliştireceğim. http://www.ultima-strike.com/page.php?id=96 (Ultima-Strike.com üyeliği gerekmektedir.Bedava) Yükleme : RunUO dizinine atın. (Misal: C:Runuo ) . Bazı scriptler varolanı değiştireceğinden overwrite yapın.Bunu becemiyorsanız hiç bulaşmayın scriptinge fln :) RunUOnuzda Age of Shadow özelliği "true" olmalıdır. (..scripts/misc/aos.cs den private const bool Enabled = true; şeklinde olmalıdır.) İçerik : ---Sistemler--- -Jail Sistemi -MD5 Hashed Xml Account Koruma Sistemi (Hacklenmeye karşı mükemmel çözüm. -Region Sistemi.(Bölgeleri ayarlamanızı sağlar , attack verilememe , büyü yapılamama gibi) -Town Attack Sistemi: Quest ve Eventlerde yararlanabileceğiniz , waypoint kullanarak istediğiniz şehre seçili yaratıkların saldırmasını sağlar. -Assasination Sistemi - Ödül Sistemi(Reward System) ---Eklenti & Fixler--- -Save görüntüsü(gump) eklendi. -Archery Bugi fixlendi. -Skillgain eklentisi getirildi.(Default Runuoda olmayan.) Bunun sayesinde artık skill ve stat gainlerinizi ayarlayabileceksiniz.(Skillcheck.cs) DEFAULT OLARAK POWERHOUR AÇIKTIR!!!!! -"[" prefixi "." ile değiştirildi. Yani BÜTÜN KOMUTLAR "." İLE BAŞLIYOR!!!! -Oyuncular için .drink ve .unequip komutları eklendi. -Staff için .dismount komutu eklendi.(Runuonun büyük sorunlarından biriydi) ---Item ve Yaratıklar--- - Theif Vendor (Osi tarzı) -Squire (Playerların yardımcısı. "camp" "food" "resurrect" who's your master gibi sorgualara tepki verir.) -Beholder -DarkNaga -Firegiant -WinterWolf -Titanlar (IceTitan , WindTitan , PoisonTitan , BloodTitan , WaterTitan , EtherealTitan) -Birçok çeşit Zostrich. -DryadBow -CavalryCrossbow -EnergyBow -FireBow -IceBow -PoisonBow Sorularınızı buradan ve Ultima-Strike runuo scripting forumlarından sorabilirsiniz.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 18 Ağustos 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bir hata oluştu, yanlış URL olabilir mi? boyle diyor[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bir sorun yok linkde ama yinede Runuo Scripts Bolumunden bulabilirsin.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Süper bişi ellerine sağlık hemen download :)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ha birde yazmayı unuttum savetimeları 5 dakikadan 60 dakikaya çıkarıldı. Değiştirmek için ../scripts/misc/autosave.cs den ayarlayın.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hmm bi turlu yukliyemedim tıklayınca aynı sayfayı acıp duruyo allah allah[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 www.ultima-strike.com a üyelik gerekiyor. Login olup çekmeyi denersen sorun çözülür[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 login oldum zaten cekmeye calısıyorum amam olmuyor bir hata war galiba cunku save target as dedigimde bile html file cekiyor[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İnternet Explorer Ayarlarında bir sorun var sanırım bu yazıyı gordukden sonra tekrar denedim hic bir sorun yok[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 güzel bir çalışma olmasının yanında hazırcılarada yol açtı yine gibime geliyor .. Dalamer teberik ederim[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bizi aydınlattn teşekkürler[signature][hline]Mavi D'uinlorie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bu tür çalışmaların devamı dileğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 abi bunnar public scp zaten sadece kolaylık ossun die yapmış dalamar[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Birbölümünü kendim yaptım , bazıları beta Runuo içindi 1.0 Rc0 a çevirdim , değiştirdim fln. Subscripter olmak güzel şey Runuoya :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 güzel paket olmuş da insan benim gate sistemini de ekler di mi? :P meraklısına[signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 18 Ağustos 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Scriptini gördümde senin yaptığını görmedim :D SÖz 1.1 de ekleycem :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya bu runuo da scriptlere artık illa forumdan mı bakılıo?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 vbulletin'e geçtiklerinden beri öyle. yollarken de yeni konu açıp attach ediyorsunuz.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Dalamar tebrikler baba.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İstekleriniz yokmu? :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 herşey güzel de, ultima strike nedir ya? insan gibi bi yere koyamadın mı?[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 insan lıkla ne alakası var?[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar