Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

electroworld, genpa ve garanti hedesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

abi 29.07.2010 tarihinde gidip telefonu electroworlde teslim ettim. garanti kapsamında telefon ayrıca, neyse genpanın sitesindeki durum şudur;

bu ayın 8inde gidip telefonu sorduğumda -ciddi ciddi durumla ilgilenen bi eleman- bayramın hemen sonrasında gidip telefonu electroworldden alabileceğimi söyledi fakat dün gidip sordum tekrardan durumu. bugün alabilip alamayacağımı, ona göre başka şeylerle uğraşacağımı ve işimin olduğunu söyledim ama salak bi karıya söyledim tabi. açtı aynen yukarıdaki resmin olduğu pencereyi, telefonunuz hala tamirde dedi. durumu anlattım önce salağa, bak kargoyla gönderilmiş yazıyo geçen geldim böyle böyle dendi bana gibisinden. ayrıca 30 iş günü de bugün dolmuş oluyo sanırım tamamen. karı yine de bi dahaki haftasonuna kadar gelir kesinden gibisinden saçma argümanlarla başından savıp başka elemana geçti. daha önce yine gidip sorduğumda bu tarz bi karı yapılmamış, gelcek! gibisinden bişeyler söylüyodu sürekli ve siteyi gösteriyodu sanki ben evden bakamıyomuşum gibi.
e ben birazdan çıkıp gidicem electroworlde, muhtemelen bu aptal karılardan biri yine gelmedi telefon yapılmadı, kargoda kalmış, ulaşmadı gibisinden argümanlar sunacak. e gidip ne diyim ben bu durumda, kavga çıkartma hakkım var mıdır? ilk kez böyle saçma bi şeyle karşılaştım, elemanların %90ı dünyadan habersiz gibi.

Mesaj tarihi:
yok abi hiç bi yeri aramadım, sürekli gidiyorum yüz yüze konuşuyorum. her seferinde aynı tepki ve aynı sonuç. neyse gittiğimde direk caner beyi istiyorum dicem. eleman orayı arıyo, ona bişey soruyo servis bilmemnesini arıyo düzgün bişeyler söylüyo en azından.
Mesaj tarihi:
ayrıca iş günü dolduysa (c.tesi pazar ve bayramı çıkartınca) gittiğinde telefon hala gelmemiştir yazan ir kağıt al. tarih olsun üstünde kaşe bastır. onunla tüketici derneğine gidersin hallolur. Bu kağıdı sana vermezlerse de yine git yine hallolur. Zaten telefonunun durumu Değişim şeklinde. Yenisini mecburen verecekler sana.
Mesaj tarihi:
ama şöyle bi durum var;
genpanın sitesinde teknik servis kayıt tarihi: 04/08/2010 yazıyo
benim elimdeki, electroworlde telefonu teslim ettiğimde aldığım kağıtta 29.07.2010 var.
29undan hesaplanınca bugün 30. iş günü içerisinde oluyorum. ama hangisi baz alınarak hesaplanıcak pek bilemedim onu.
Mesaj tarihi:
özel sektördeki elemanların başından savması durumunda direk ismini iste, e-mail ile şikayet et "bana bu kişi böyle böyle yaptı, çok kötü davrandı bu nasıl ciddiyetsizlik" gibisinden bişeyler yaz.

çok özür dileriz gibisinden bi mail atıp, o kişiyi işten atmaları durumu bile oluşabilir.
Mesaj tarihi:
gittim dün ağrıttım başlarını bayaa. yarını kastederek, 2 gün içinde eğer telefon buraya ulaşmazsa elinizdeki kağıtla gelin sıfırını vermekle yükümlüyüz dedi karı. biz kargoyla gönderdiğimiz için garanti bilmemnesine, şu kadar gün ekleniyo o 30 iş gününe, tam 2 gün eksiğiniz kalmış. o esnada telefon bize ulaşırsa sizi ararız zaten, ulaşmazsa da gelip buradan sıfır telefon alacaksınız falan dedi. madem o kadar bekledim 2-3 gün daha beklerim, en azından başka şeylerle uğraşmama gerek yok mantığıyla tamam o zaman dedim çıktım.
yarın akşama doğru uğrayacağım artık.
Mesaj tarihi:
şeyi merak ediyorum aslında, yeni telefon verecekler tamam da. ben telefonu verirken adam hafıza kartını, kalemi falan çıkarttı bana geri verdi. ne olur ne olmaz bi de bunlar kaybolur, iyice uğraşma falan demişti. bana verecekleri yeni telefonda da onları çıkartıpta mı verecekler, yoksa bayaa kutuyla falan mı vercekler. gerçi kutuyu sanmıyorum da, kalemi hafıza kartını falan verebilirler mi acaba telefonla birlikte?
  • Yeni Oluştur...