sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Facebook listemdeki arkadaşlardan birkaç ileti; Cahil bir toplum,özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz.Sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak,okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara ...gelenler,düzenledikleri tiyatro ile... halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!” Nietzsche Sevgili ulkem,orumcek beyinli,cahil ulkem,ne zaman goruceksin gercegi ne zaman okuyacaksin ogreneceksin tarihimizi,yaziklar olsun bu hukumete ve yandaslarina UTANIYORUM SIZDEN! Simdi ben" dağdaki cobanla benim oyumu nasil bir tutabilirler.Ben kac üniversite bitirdim."diyen Aysun Kayacı'ya nasıl hak vermeyim? EVET Türk olmaktan utanmam gereken sonuclar ama yinede HAYIR utanmıyorum!! Bu ülkenin %60'ı aptaldır. "Bu ülkenin %60'ı aptaldır." Aziz Nesin by:Devrimci Gençlik Abi bu insanlardan NEFRET EDİYORUM. Düne kadar demokrasi diye ağlayanlar istenmeyen sonuç çıkınca nasıl maskelerini atıyorlar, iğrenç yani. Resmen iğrenç.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: Bu ülkenin %60'ı aptaldır. "Bu ülkenin %60'ı aptaldır." Aziz Nesin by:Devrimci Gençlik Ne Güzel %42 Kalmış İşte. Gelişme Var..
Öne çıkan mesajlar