Behlul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sen dururken biz mi yapcaz 15 ay ? derdim bizim uzun dönem ayılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 evet, akpye gunahini vermicek olanlar referanduma evet dedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Zep said: Hotdog said: bugünkü sonuçlardan sonra önümüzdeki seçimlerde net değil mi ? Esnaf said: başka ülkeye gidecem diyenlerde komik geliyor bana :P. evet çıkmış olabilir ama bu herşeyin bittiği anlamına gelmiyor.önümüzde seçimler var asıl önemli olan o seçimler.büyük ihtimal onuda geriye çekicekler evet=akp hayıt eşittir=chp diye bakarsan belli. nitekim referandumda akp chp oylanmadı anayasa değişikliği oylandı. Valla o sana oyle geliyor. Bildigin on secim yoklamasi tadinda oldu bu referandum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 giden en iyisini yapar abi, hayır diyen adamlar dedikleri gibi tuzu kuru eğitimli insanlar zaten kaçalım biz bunlar evetçilerin anasını ağlatmaya devam etsin, hayır bu ülkededeki olaylardan bizim gibi orta sınıf üst sınıf insanlar çok etkilenmiyor ki giren rençberine köylüsüne takım tutar gibi akpyi tutacak cehalette adama giriyor zaten, onlar sksen kaçamaz, sağlık eğitim hizmeti de ful paralı olacak ülke iktidar diktatörlüğü olacak bu gidişle bu adamların gelecek jenerasyonları da eğitim alıp sınıf atlayamayacak, asgari ücretle geçinmeye çalışıp evet basan insanlara acıyorum bu şarkı herkese gelsin: http://ktunnel.com/index.php/1010110A/2c0731ec5070daf063291a210801ad2a5ffbf877ca6498b7bb09489204e8a03b7b2210d77d75a2b918302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ee şimdi neolcak? şeriat gelcek diyolar tıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Beyler yarın şeriat geliyomuş, sınırdan giriş yapmış. Tayyip bu gece padişah oluyomuş. Ülkeyi de satmışlar altına tekerlek takıp götürüyorlarmış yarın. Yüzme bilmeyenler gg. Facebookdan böyle duydum valla özet olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Crysise bak nasılda sınıflandırıyo insanları. Okumuş eğitimli adamlar hayır basar cahiller evet basar dimi. Siz bu kafayla zaten basın gidin şu ülkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 okuyup da üstüne eveti bastıysan yazık zaten niçin arkadaş niçin ya? okumuş adam neden evet basar? edit: evet arkadaş biz elitiz bu ülkede sınıflandırıyoruz aşağı görüyoruz insanları, elit elit de kaçıcaz bu ülkeden ben şimdi değilse 5-6 yıl sonra ama her türlü kaçıcam ben ülkeden siz de gariban edebiyatıyla tayyiple yağmurlu yollarda yürümeye devam edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bu ülkede bayağı bildiğin okumuş kesim eziliyor. Köyünde otur 10 çocuk yap, hepsine maaş bağlansın. Yeşil kartla bedava sağlık. Seçim zamanları kömür makarna, karşılık 1 oy. Bu adamlara bakmak zorunda değilim. Sağlık sistemine girmek istemiyorum mesela. Kesmesin maaşımdan parasını, hasta olursam gider paramla tedavi olurum. Şırnakta yatan adam bakmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bu ülke her zaman bu şekilde olucak crysiscim. kimse kimseyi tutmuyo lütfen kal diye. giden gider bizde beğenmediğiniz şekilde yaşamamıza devam ederiz. neden evet neden hayır muhabbetini çoktan geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi batıda o kadar bişey yok köylüler ortalama 3-4 çocuk yapıyor doğuda adam hayvan gibi doğurtturuyor karılarına benim 4 oğlum olsun komşumun 3 oğlunu dövsün diyor adam, akraba ilişkileri de birlik olalım skertelim ortalığı mentalitesinden dolayı bu kadar sıkı doğuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Pickles said: Bu ülke her zaman bu şekilde olucak daha da kötüye gidecek crysiscim. kimse kimseyi tutmuyo lütfen kal diye. giden gider bizde beğenmediğiniz şekilde yaşamamıza devam ederiz. neden evet neden hayır muhabbetini çoktan geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 aquila said: evet, akpye gunahini vermicek olanlar referanduma evet dedi mesela. akp nin genel seçimlerde kazandığı 68 şehirin 11inin hayır demesine ne diyosun ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o değilde feto fanboilik çok kafa iş ha. Etli pilav bedava. keyifli sohbetler cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İyi de o şehirleri %40 gibi bir oranla kazanmıştır, şimdi de aynısını alsa yetmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ilerleyen zamanlarda ne gibi değişiklik olucak acaba. merak içerisindeyim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şeriat geliyor işte dediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 eli kulağındadır her an gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 lan sanki anayasadan haberiniz vardi, degisti de ne farketti, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 eskişehir ege'ye bağlansın bence. yakışmıyor oraya. eskişehirin denizi olursa izmirden vazgeçerim zaten direk. bu seçimler bana sadece demokrasinin ne kadar gereksiz oldugunu gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 çokrererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Süper seçmen uygulaması gelmeli, misal benim oyum 100 oy sayılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 aquila said: ben de pensilvanyaya gidiim bare. dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu arada kitlesin ya da silsin biri şuun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu konunun ciddi tartışıldığı bir topic yok mu şuan? konu dışında bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar