Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Referandum Sonuçları

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

xxxx ๘ஜ bir tek Nikah masasında Evet diyecegim :)
14 hours ago via Mobile Web · Comment · Like
xx, xx and 13 others like this.
xxxx heyt beeee :)
14 hours ago · Like · 1 person
xxxx cok iddali =D
14 hours ago · Like · 1 person
xxxx hahaha :D :D süper :)))
13 hours ago · Like · 1 person
xxxx Dursun kabul ediyorum de artık evet demek yok :D
12 hours ago · Like · 1 person

işte bir level üstü mesela bu da.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Demokrasinin ne kadar sakıncalı bir şey olduğunun, devlet yönetiminin d'sinden haberi olmayan, okuduğunu anlamaktan aciz insanların devletlerin nasıl ve kimler tarafından yönetileceğini belirlemesinin ne kadar yanlış olduğunun kanıtı çıktı bugün. İyi bir eğitim sistemi ve eğitimlilerin aristokrasisi çok daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Oyunu bir çuval kömüre satan adam devletin yönetimine etki etmemeli, edememeli

abi ne eğitimi? senin aldıgın eğitimde demokrasi alternatifi veya dısı bir cözümmü var sanki? hangi aristokrasi? veya ters dusun girdim butun eğitim kurumlarına soktum adamlarımı yönetiorum catır catır hadi mudahele et. bilimi filan kullan. yine real time strategy kafasıyla siyaset yapilmasın ya.
ayrıca dağ başını duman almış.
"abi eğitim yanlıs siyasi hamleleri duzeltir" nası bi mantık dicem aristo diceksin..

hala daha cuval bilmemne. bi cuval kömüre tamah eden adam heralde ona oy verecek. sen adama anlatıcan böle böle idari mahkemelerin beldiyeleri denetlemesi bitio bilmem ne.
hala daha demokrasi tartısıoruz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Breedan said:

nileppezdel said:

Demokrasinin ne kadar sakıncalı bir şey olduğunun, devlet yönetiminin d'sinden haberi olmayan, okuduğunu anlamaktan aciz insanların devletlerin nasıl ve kimler tarafından yönetileceğini belirlemesinin ne kadar yanlış olduğunun kanıtı çıktı bugün. İyi bir eğitim sistemi ve eğitimlilerin aristokrasisi çok daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Oyunu bir çuval kömüre satan adam devletin yönetimine etki etmemeli, edememeli

abi ne eğitimi? senin aldıgın eğitimde demokrasi alternatifi veya dısı bir cözümmü var sanki? hangi aristokrasi? veya ters dusun girdim butun eğitim kurumlarına soktum adamlarımı yönetiorum catır catır hadi mudahele et. bilimi filan kullan. yine real time strategy kafasıyla siyaset yapilmasın ya.
ayrıca dağ başını duman almış.
"abi eğitim yanlıs siyasi hamleleri duzeltir" nası bi mantık dicem aristo diceksin..

hala daha cuval bilmemne. bi cuval kömüre tamah eden adam heralde ona oy verecek. sen adama anlatıcan böle böle idari mahkemelerin beldiyeleri denetlemesi bitio bilmem ne.
hala daha demokrasi tartısıoruz ya.

işte aramızda henüz demokrasinin ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar var.

nilep zannediyor ki "nilep ve arkadaşları" partisi ülkeyi yönetse herşey çok güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

utopia said:

sipeyskeyk said:

İşte zekasızlık, yani YUH.

xxxxxxxx ANITKABİR IZMIRE TAŞINSIN...
about an hour ago · Comment · Like
2 people like this.
xxxxxxx SAYFA AÇ MÜDÜR...2.000.000 KİŞİ OLUR VALLAHİ...
about an hour ago · Like
xxxxxxxx ‎%60 HAYIR ÇIKAR BU TEKLIFEDE :@
about an hour ago · Like
xxxxx ‎% 60 nete girmeyi bilmez pek aga...sen kur..63 evet çıkar..:D

şunun gibi kendine ait fikri falan olmayan da varmış gibi gösterip bazı speşıl okeyjınslarda facebooktan falan galeyana gelen artisler yok mu, şunları sırayla birbirlerine tokatlatmak istiyorum.

şuanda sigaramı yaktım, arkama yaslandım ve facebook iletilerini okuyup daha dün DEMOKRASİ ELDEN GİDİYOR ŞERİYAT GELİYOOOOOOOOOR diye ağlayan insanların nasıl bir anda faşiste dönüştüğünü büyük bir hazla takip ediyorum.
ee herhangi bir futbol maçından sonra televizyonu açma o zaman sen. milletimiz aşırı duygusal olduğundan 2-3 gün boyunca hönkürmeler olacaktır, sonra unuturlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır oyu vermiştim, değişme paketinde anayasa mahkemesi ile ilgili olan maddeyi, güçler ayrılığı ilkesine aykırı olarak gördüğümden, hala öyle görüyorum. Ama diyecek bir şey yok referandum arkada kaldı. Ve benim düşünceme göre o maddeden sonra anayasa mahkemesinde ki güç, o dönemde iktidarda olan parti ve ya partilerin, eline geçme durumu var. Ben durumu sadece ak parti olarak düşünmemiştim. Sonuç olarak hiç bir parti sonsuza dek orada kalmaz. Benim takıldığım nokta hangi parti gelirse gelsin, anayasa mahkemesine bu kadar etkisi olmamasıydı. Artık yeni anayasa ile hangi parti gelecek olursa olsun. O partini ile anayasa mahkemeside değişecek bir durumda. Sonu sakat durumlara varmadan, mevcut hükümet ve ondan sonra iktidara gelecek hangi parti varsa umarım bu gücü abartmadan, ve başka niyetler gütmeden kullanırlar.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

*BDP mükemmel bir strateji ile referandum sonuçlarını etkiledi.
*%23'lük kesimin büyük çoğunluğu CHP safındandı. CHP'nin karaktersiz politikası seçmenlerini de artık bıktırdı ve apolitik yaptı.
*Kemal Kılıçdaroğlu büyük bir rezalete sahne oldu
*Kılıçdaroğlu'nun "genel af" lafını ağzını aldığı şehir olan Tunceli'de rekor sayıda hayır çıktı.
*Recep Tayyip adeta bir diktatör edasıyla kameralar karşısına çıktı.

Umarım gerçekten hayırlı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Aga demokrasiyi biliyorum ve zararlı buluyorum. Eğitimsiz bir insan ne anlar ekonomik politikadan? Daha ona kömürü verenin onu kömüre muhtaç eden olduğunu kavrayamadan oyunu ona veriyor adamlar. Evet faşistim, belli bir eğitim seviyesinin altındaki insanların devlet yönetiminde söz sahibi olmaması gerektiğini düşünüyorum. Devlet yönetimi şakaya gelecek bir şey değildir, böyle cahil insanlar oy verdiği zaman sonuç ortada. Yargı bağımsızlığı gitmiş, yasama yürütme ve yargının ayrı olması gerektiğini göremeyen insanların yarattığı sonuç bu işte.

Hayatında futbol oynamayı geçtim, izlememiş adamın bir futbol takımının yönetilişi hakkında söz sahibi olması ne kadar saçmaysa üniversiteyi geçtim lise bile okumamış insanların devlet yönetiminde söz sahibi olması o kadar saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

said:
Davos'amı yerleşsek?tayyip oraya gelmeyeceğine söz vermişti

bir klasik - times new roman

made my day.

şaka bir yana tek derdim aym ve hsyk da değildi. özelleştirmelerin üzerindeki idare mahkemelerinin kamu yararı gözetmesi falan da kaldırılıyor. herşey yandaşa yundaşa çok daha rahat satılacak artık falan filan of.

hiçbişey diyesim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...