Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bi arkadas gozunun resmini cekmis, ustunde biraz onyadim soole bisi cikti yorumlarinizi bekliyorum[signature][hline]too much, too young[Bu mesaj Volfied tarafından 18 Ağustos 2004 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Resimle ilgili yapabileceğim tek yorum "filtre kullanabiliyorsun" demek olacak. Filtrelerden geçen resim eserden sayılıp da bundan daha fazla yorum hakkediyorsa scanner'im dünyanın en mükemmel ressamıdır. Mouse'u selection tool'dan başka işlerde de kullanmak lazım. Eleştirimi sert mi buldun? Beni rezil et, ama sözlerle yazılarla değil, mouse'unu kullanarak yapacağın çalışmalarla. Yoksa sözlerin vız gelir tırıs gider.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 üstünde oynanmış ama bi amaç için oynanmamış sanki, şöyle konulu bi göz olsa daha iyi olur bence. bi de siyah beyaz dan kaçın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 photoshopun birazda yetenek gerektirdiğini hatırlatırım mouse biraz daha oynamalı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya soyle bisi var elestiriler icin sagolun da (ufak bi noktaya deginicem elestiri konusunda asagida) arkadas cekmis resmini, yolladi, ben bakiom,r esim bana bakiyo, amacim mumkun olan en kisa surede gozun rengini on plana cikarticak bir sey yapmakti, oole ahim sahim bisi yapmaya calismadim, calismam da zaten :) --- Ge-ta elestirmisin iyi tamam da, ne hemen savunmaya geciyon, bana kelimelerle karsilik verme mouse unla karsilik ver diye, komik duruma dusuyosunuz ya, ne bu direk savunma icgudusu, ben elestirilerinize acik olmasam bunu koymazdim buraya zaten, yapmayin sunu arkadaslar[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hani soyle eski oyunlar olur ya kalitesi aynen oyle olmus. pek gozume guzel gelmedi guzgunum 10/ 4 veriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Orjinal resme de baksak ?[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 kendimce: cok renk iceren ve "cok" olup "1" olamayan göz aslında bütün insanların gözlerini ifade ediyor. Hatta bunu arka fonu siyah-beyaz yaparak gözümüze sokmus (bir nevi yani :) bu da sanıyorsam : "tüm insanlar tek hücreden üremistir, darwin haklıdır hepimiz aynı kökeni paylaşıyoruz. hepimiz aslında "1"iz." demek olsa gerek[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 orjinal resimde kirpikler cok parlak cikmisti abi kizin gozu mukemmel zaten, renklerini iyicene gozunuze sokmak istedim bi bakima hehe bu arada filter olayi olarak tek yaptigim sey sunlardi resimde levels goz bebegini pinch ile dibe cekmek (biraz daha sonsuzluk ifadesi katmak icin) goz bebegi disindaki yerleri siyah brush la colorla (desaturate de oluyo :P) o kadar sanirim, evet bu kadar hehe zaten eser demedim ben buna, arkadas kendine msn de avatar olarak koymus biraz editleyip bunu sundum kendisine :P ben sanat eseri yapamam gorsel olarak hehe[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Volfied yazdıklarımı okumuşsun ama anlamamışsın. Hadi o son satırları söylemediğimi varsayalım, yaptığım eleştiriye attığın mesajından farklı birşey söyliyebilecek misin? Peki bir önceki mesajında ne dedin, eleştirim ile alakası neydi? Son soru, peki ben sana ne demek istedim? Bana karşılık verme demedim (haddim değil), eleştirim ağır geldiyse beni rezil et ama kelimelerle değil mouse'unla dedim. Şimdi bir daha düşünelim, savunmaya geçen kim oldu?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bence guzel bir calisma, amacina ulasmissin, goz gercekten ortaya cikmis, renklerin birbiri arasinda harmonisi iyi gerceklesmis. tek kotu yani resmin kalitesti, yuksek DPI birsey uzerine ayni seyi yapmayi dene guzel olur bence. bide siyah beyaz kisimlarin contrastini yukseltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Volfied, 18 Ağustos 2004 11:28 tarihinde demiş ki: orjinal resimde kirpikler cok parlak cikmisti abi kizin gozu mukemmel zaten, renklerini iyicene gozunuze sokmak istedim bi bakima hehe bu arada filter olayi olarak tek yaptigim sey sunlardi resimde levels goz bebegini pinch ile dibe cekmek (biraz daha sonsuzluk ifadesi katmak icin) goz bebegi disindaki yerleri siyah brush la colorla (desaturate de oluyo :P) o kadar sanirim, evet bu kadar hehe zaten eser demedim ben buna, arkadas kendine msn de avatar olarak koymus biraz editleyip bunu sundum kendisine :P ben sanat eseri yapamam gorsel olarak hehe olsun ben seviyorum cıkarım yapmayı hem kendimi gelsitirmem yardımcı oluyor hem de surrealism olayının sadece bilincaltında var olabilecegi hebelesine biraz da inanıyorum (hani bilincsiz resmin yapma gibi brisey, kendinden gecercesine düsünmeden)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Golge-i_Khan, 18 Ağustos 2004 11:03 tarihinde demiş ki: kendimce: cok renk iceren ve "cok" olup "1" olamayan göz aslında bütün insanların gözlerini ifade ediyor. "tüm insanlar tek hücreden üremistir, darwin haklıdır hepimiz aynı kökeni paylaşıyoruz. hepimiz aslında "1"iz." hoca naaptın sen ? lol.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ehehe abi sen benim bir DA da ki yorumlarımı göreceksin böyle paragraf paragraf :) yok işe yarıyor bana böyle cıakrımlar yapmak kafamın calsıma seklini yönlendireyim diye ugrasıyorum hani proje zamanı cok zorlanıyorsun yoksa.[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 resim yamuk.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 saantcı orada dünyada ki denegsizlige gönderme yapıyor :PPP[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sürrealizm akımınımı canlandırmaya çalışıyor acaba :P Şaka bir yana eline sağlık 10/3[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yok bence kız yamuk çekmiş.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 kız milleti böyle zaten[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kız kim? :P tanisabilitemiz varmi:? :P güzel göz ilginc renkler ben biraz daha kizil calisirdim (manyaim da ondan:P) coook renkli bana gore :P ha bi an gozdeki o pariltida bulutlari gokyuzunu gordum orasi ayri :P[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 19 Ağustos 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Golge-i_Khan, 18 Ağustos 2004 11:03 tarihinde demiş ki: kendimce: cok renk iceren ve "cok" olup "1" olamayan göz aslında bütün insanların gözlerini ifade ediyor. Hatta bunu arka fonu siyah-beyaz yaparak gözümüze sokmus (bir nevi yani :) bu da sanıyorsam : "tüm insanlar tek hücreden üremistir, darwin haklıdır hepimiz aynı kökeni paylaşıyoruz. hepimiz aslında "1"iz." demek olsa gerek Allah belanı vermesin[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Creel, 19 Ağustos 2004 11:30 tarihinde demiş ki: kız kim? :P tanisabilitemiz varmi:? :P güzel göz ilginc renkler ben biraz daha kizil calisirdim (manyaim da ondan:P) coook renkli bana gore :P ha bi an gozdeki o pariltida bulutlari gokyuzunu gordum orasi ayri :P ya abi canavar mısın ya kizin bi tek gözünü gördün allah askina o da neyn nuym oldugu belli degil oynanmıs hebelen hübelenmismis gimli, kırk yılda bi mesaj attı onda da bela okudu :P [signature][hline]yıllarımı bu işe verdim [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 19 Ağustos 2004 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar