di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Selam, Buraya gidecegim de yeri neresidir merak ediyorum ? ITU Maslak kampusunun icinde midir acep burasi ? Degilse bana google maps link'ini verebilir misiniz ? Hatta icindeyse de verin siz bana link'i ki her gittigimdeki gibi kaybolmayayim kampuste.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İTÜ Maslak Kampüsünün üst girişinden az ileride bildiğim kadarıyla, İstinye Park'ın tam karşısı.
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Kampus icerisinde degil mi ? Net'ten buldugum tarif kadariyla kampus icindeki Kuzey Yolu denilen yerdeymis lakin orasi icin sadece ARI Teknokent diyor. Kacincisi oldugu yazmiyor. O yuzden kafam karisti biraz.
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 metro ile ITU Ayazağa durağında in. İTÜ'ye gir. Kapıdaki görevliye ARI2 diye sor. Yürüyerek 5 dk.
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 (tu) Yagmur olursa aracla gidicem in-bin yaparken islanmamak icin ama bu tarife gore giderim yine =)
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 arabayla gitmek sıkıntı yaratabilir. Trafik cok problem. Birde uni içine arabayla girmekte 10TL mi neydi.
di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Evet epey fena oranin trafigi lakin mecburum abi, az da olsa islanmak bir secenek olmayacak ne yazikki. Gunluk guneslik olursa metrobuse atlar giderim ama. Bir saat o trafigi cekmektense yarim saatte yaya yaya giderim. ( Minibus -> Metrobus -> Metro, 3 vasita gidiyorum mecburen. )
Öne çıkan mesajlar