Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

120 Gb Slim Garantili Jailbreak'li full oyunlu Ps3


Wander

Öne çıkan mesajlar

120 gb Pal Playstation 3
Kutusu yoktur ma kutu içeriği eksiksizdir.
23.04.2010 bimeks faturalıdır.
18 ay daha resmi Sony Eurasia Türkiye garantisi devam etmektedir.
Usb dongle stick

Jailbreaklıdır...İster kendi HDd sinden isterseniz takacağınız Harici hdd den dilediğiniz oyunu oynayabilirsiniz...İsterseniz internetten indirdiğiniz oyunları Ftp yöntemiyle Pc nizden direkt Ps3 ün Hdd sine atabilirsiniz

İçinde yüklü full oyunlar

Pes 2010
God Of War 3
Resident Evil gold Edition
Batman GOTY
Ninja Gaiden Sigma 2
Dantes İnferno
Killzone 2
Fifa 2010

Sadece Usb Dongle stick isteyenler için fiyat : 80 TL

FİYAT : 720 TL

0555 366 55 03

İSTANBUL

[email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

E jailbreak'i engelleyen ps3 update çıktı? Ayrıca jailbreakli makinayı götürünce garanti servisine adamlar makinayı bilmiyor mu? Anlamazlar mı? Sonra garantinin yalan olacağı gibi bir de suçlu durumuna düşmez mi götüren kişi?


Çıktı evet...Ama güncellemezseniz olur biter.

Garanti dışı kalmıyor tabikide makinenin içinin açılma gibi bir durumu yok usb stick ile oluyor

Suçlu durumuna düşmeyeceği gibi garanti ile pek alakası olmaz bile çünkü Makinenin gözüde hiç çalışmamış oluyor...Göz derdide yok :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Yeni çıkan oyunlar çalışmak için güncel ps3 software update şart koşarsa ne olacak?


Sanırım pek anlaşılmamış olay...Temsil gösterirsek daha iyi anlaşılır sanırım...Bir diğer açtığım başlıkda kilitlenmiş..

Psp gibi düşünün arkadaşlar 5.50 ve altı kırılıyor vede yeni çıkan oyunların hangi update i desteklerse desteklesin mesela metal gear peace walker 6.20 istiyor farketmiyor kırılmış Psp nizde oynayabiliyorsunuz...

Ps3 de aynı bu şekilde tüm çıkmış ve çıkacak oyunları oynayabiliyorsunuz oyunların içindeki updati pasif hale getiriyor Jailbreak işlemi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım ciddi şekilde bir idrak sorunu var :) Zaten yeni update çıktı 3.42 kırılamıyor...Sorun bu değil 3.41 ve altı tüm cihazlarla çatır çatır kopya oyun oynanıyor...Psp gibi düşünün diyorum ama düşünme kısmı biraz kasıyor sanırım bazı bünyelerde :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E şimdiye kadar çıkan oyunlar yeni update'i şart koşmuyor ki zaten. Yeni update'le oyun ps3 içinde yüklü olan bir dosyaya ihtiyaç duyarsa, ki böyle bir olay düşüneceklerdir, o zaman patlar işte jailbreak. 3.45 ve altı ps3'lerde çalışamayacak şekilde oyun çıkartmaları çok zor olmasa gerek değil mi? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar sanırım birleşip şaka yollu mesajlar yolluyorsunuz bana :)...Psp de nasıl çalışıyor ? Psp de neden önlem alınmadı ? Bu soruların cevabını bulan Ps3 sorusununda cevabını bulur :)

Benim psp m 5.03 gen versiyon ama 6.20 update isteyen Metal Gear Peace Walker 6.00 update isteyen tekken 6 yı çatır çatır oynuyorum...Sanırım yeterli bi cevap diyecem ama 3 dk sonra e oyun yeni update isterse diye yine bomba bi soru gelecektir eminim :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

cunku psp de hardcoded bi alet deil
softwae kullaniyosun
bu aletler donglelar yane hardcoded
ayrica yeni psplerin hic biri kirilmiyo?


ps3 de software olarak kırılıyor zaten...Biraz daha araştırın en iyisi N 700 ile kırılabiliyor mesela ama telefon takılı olmak zorunda her zaman :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi aklı selim adamın reelde 9-10 oyundan fazla oyuna ihtiyacı olmaz diye düşünüyorum.

oyunlar kaç para dongle kaç para, yeni ps3 alıyosan var olan oyunları komple yüklersin jb yapıp, alayını oynaman 3-4 ayını alır zaten. yeni çıkacak oyunlarda versiyon şartı varsa alırsın yeni dongle. bu kadar net.

oyunlar 100 lira mı ne, dongle da 100 liraysa 4-5 ayda bir al çöpe at sonra ne bileyim. ya da bas parayı orjinal oyun al sonra takas et felan. sonuçta hep sana girecek olay bu. ama jb yapılınca sana sadece dongle giriyo heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...