Anason Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 biraz bahsederseniz çok sevinirim. özellikle druidic güçler alan bi prestij klası varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Frenzied berserk iyidir ama buyu yapmazlar. Tavsiyem Masters of The Wild ve Complate Warrior` a bir goz atman.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 saol dragonfire hemen arıyorum.bunları en kolay nerden bulabilirim? kazaa'dan mı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tamam buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 barbarin prestiji olmazki Barbar adam saf barbarliga devam eder okuzlugu ve vahsiligi nedeniyle ole fihterlar gibi teknik ogrenemez.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 öyle deme cüce, mesela kafasına darbe alır ve birden kafası çalışmaya başlar. olur olur:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Her barbar öküz ve vahşi değildir, hakeza d&d nin prestige barbarlarının çoğu daha da öküzleşip vahşileşiyorlar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 eh evet. mesela berzerk gibi bir haleti ruhiyenin de pek teknik ve zekayla ilgisinin olmadığını da ekleyebiliriz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben bir kere kendini barbar sanan deli bir halfling fighter oynatmıştım çok zevkliydi :p bull rush yapıp berserk yapıyorum diye bağırıyodum :p hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Ağustos 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 drizztte güye barbar ama adam ne çok kaslı ne çok iri :) neyse tamam çok apral bi örnekti sustum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Vallahi Drizzit'in kitaplarını okuduktan sonra insan bir barbar wulfgar gibi olmalı diyor.Hele ilerki serilerde adam harbi çok iyi oluyor ve kesinlikle salak barbar tiplemesine uymuyor. YÜRÜ BE WULFGAR![signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ya berserker/battlerager/frenzied berserker/orc warlord bunlar stack olan rage li prestige classlar....arkadaş böyle 60 str yapıp drug fln kullanarak gayet allahsız bi şekilde charge yapıp(rhino hide) 500dmg vuruyodu..... *shaken*[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonradan_Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bence barbarian prestige classları güzel ancak hiç biri barbarian kadar eğlenceli değil. "Şt sen büyük olan sana diyorum." "Ne!!! Bana mı diyosun?!?!*çotang*" gibi embesilce şeyleri bol bol yapma özgürlüğü olan güzel bi classtır :) . Prestige class alan bir arkadaş zaten ortalamanın üzerine zeki birisi olacağı için çook büyük bir ihtimalle yapılan rp sarpa sarar. Oyüzden saf kan barbar olun bırakın prestige leri :-)[signature][hline]:DAnti-Natural_Jedi:D :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 benim oynattıgım barbar tipi öyle az gelişmiş beyinli biri değil o yüzden arıyorum.aslında benim istediğim doğa büyüleri yapabilen bişeydi fakat görünürde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Diabolic o 500 damage saçmalığını engellemek için Rhino Hide tadına itemler 3rd ed da charge da x2 değil, +2d6 damage veriyorlar artık. Anason tam istediğin gibi bir prestige class yok ama benzeri var. Book of Exalted Deeds de Champion of Gwynharwyf. Büyü listesi paladin büyülerine benziyor ama ranger büyüleriyle değiştirirsen istediğin gibi olur.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: DiaBoLiC, 16 Ağustos 2004 12:21 tarihinde demiş ki: berserker/battlerager/frenzied berserker/orc warlord eywallah abicim. ben de sonuna kadar eldeki olanakların sömürülmesinden yanayım. fekat şu boldla yazılmış classlar nasıl oluyor da birarada olabiliyor ve buna hangi dm ne tür bir zihniyetle izin verebilyor onu şeedemedim ben...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 grudge kardeşim ben saymıştım hepsi bi arada olamıyo tabi biri dwarf biri orc heh heh :D[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Valla buyu uisityosan ya ustune ranger kas yada druid al cok kasmadan. biri True Fighter falan demis aman ha derim rezil etme canim barbarini. Akilli babar olur neden olmasin ama savas sirasinda hic bir barbar duvarin arkasina geciyim half cover aliyim bi tur potion icip rage in bitmesini bekleyin tekrar ragee giriyimde demez. baska bir olay benim en sevdigim charlardan biri 3 lvl barbar ustune Unarmed cleric ork tur inflict woundsla cok tatli kombinasyonlar yapabilirsiniz cooooook zevklidir. Rage acip fll platel bir paladinin ustune ziplayip ikinzi birden yere serdikten sonra combat castingle ohhhh mis vizorun icinden yankilanan sesleri dinlemek. Neyse ben rage girmeden kesiyim bu konuyu.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 500 dmg deil ama250 civarı vurma olayını yapabilirim rhino hide olmasa bile ben sana lvl 7 bir orkla vurabilirim.yaşasın powerplay:)[signature][hline]Sanma şahım herkesi sen sadıkhane yar olur. Herkesi sen dostmu sandın belki ol ağyar olur. Sadıkhane belki ol ağyar olur serdar olur. Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur. Yavuz Sultan Selim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ragedeyken nereye büyü yapıyosunuz onu çözemedim ben...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya uff gene cok dmg olayımı ya sen grudge a sor bak ben kac milyor dmg vuruom hem ben daha uzaga işerim[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Benim damage vurmama gerek bile yok hatta... :hmm:[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Cuce onu rage halinde barbar yerine yüksek level bi ex-monk olarak yaptığını düşünsene. Üstüne lvl11 cleric yaparsan harm atıp bi turda adamı devirebilirsin: Powerplay Karakter - Eveet bu tur iki attack yapabiliyorum değil mi (boots of speed lazım tabii). Birinde yumruğu mideye geçirirken harm atıyorum. DM - İyi attın +3805632923 bonus alıyosun unarmed olduğu için geçirdin 4hpsi kaldı. Powerplay Karakter - İkincide de vuruyorum işte bi yere. * Zar atar * Monk hayvan gibi bonus aldığı için unarmeda zar tutar DM - Tamam vurdun eee 4-6 adam devrildi. Bi dakka ahah nası ya lvl20 adamı indirdin bi turda??[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 3.5 edition da hem harm atıp hemde attack yapabiliyor musun?.Hatırladığım kadarıyla haste bazı değişikliklere uğradı.Neyse bu konuyu Grudge a sormak lazım.Grudge abi gelde aydınlat bizi :rock:[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Haste'te o kadar değişiklik var mı bilmiyorum ama 3rd edition'da yukarıdaki olay gayet de mümkün.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar