Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi 150 kere sildim tekrar yükledim mondain's legacy'yi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yıl 2002. annemler bilgisayarımı eve getirtmemişlerdi yazlıkta bırakmışlardı. bazı haftasonları giderdik yazlığa ayda bir. cumartesi giderdik buz gibi hava yazlıkta alırdım bi yorgan bi otururdum pcnin başına bağlanırdım 146'dan 2 gün boyunca kalkmazdım başından. nebulada char kasardım lag içinde böyle. kimseyi tanımıom etmiom oyundan tek başıma takılırdım. mage kasardım. ne büyük bi zevkti o günler ya dönmek istemezdim hiç eve lan. eve dönünce işin yoksa kafeye git takıl kafe başlarında 3 milyonluk oynar sonra da oturur birini izlerdim 10 saat. böyle nostalji oldum bir an paylaşayım dedim bunları. nebula fln hala açık nerde o eski günler. server eskisi gibi 325 olsa girmek için shifte basılı tutmak gibi rivayet yöntemler keşfetmek zorunda kalsak bile ben büyüdüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Sanane diye charın vardı daha ötesi yok olm senin için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 alternate pk olm o arkın da bananeydi beraber takılırdık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 injectionu, oyuna girebilmek için brit bankta adam düşürmek maksadıyla kullanıyorduk. sonradan ayağa düştü nebula o gün bugündür kendine gelemedi. blackice ın anlattığı gibi kafede oturup saatlerce izlenirdi bu oyun. izlemesi oynaması ayrı zevkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar