Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HWA Klan Başlığı

tunca

Öne çıkan mesajlar

az önce Sen'le aramda şöyle bir konuşma geçti. (msnden bu arada havamı atayım)

Desu says:

you don't mind if I stream your matches on ESL cups (as a registered streamer) to turkish sc2 community right?

家正Sen ((( says:

yes i dont mind

Desu says:
ok thank you very much

家正Sen ((( says:
next ESL ?
just msg me when tour start ok?
------

dünyanın gosularını ayağınıza getiriyorum lan hem de türkçe, daha ne.
Sosyal ağlarda paylaş

Birşeyi söylemek istiyorum denemek istediğiniz oyuncuların clanları varsa önce belli nezaket kuralları gereği kaptanıyla görüşün bu adamı takımında düşünüyormusun gibi.Hani kaptandan habersiz adam çalar gibi hareketler hoş olmaz.Piyasanın düzeni açısından bunlara dikkat etmenizi öneririm.Dostlukların zedelenmemesi için.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Birşeyi söylemek istiyorum denemek istediğiniz oyuncuların clanları varsa önce belli nezaket kuralları gereği kaptanıyla görüşün bu adamı takımında düşünüyormusun gibi.Hani kaptandan habersiz adam çalar gibi hareketler hoş olmaz.Piyasanın düzeni açısından bunlara dikkat etmenizi öneririm.Dostlukların zedelenmemesi için.

Böyle bir durum mu oldu ? Benim haberim yok öyle bir şeyden aydınlatırsan daha dikkat ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

alakam yok hwa ile ama su durumu anlamadım.. eger bi oyuncunun klanı warsa o oyuncu o klanda mutluysa gidip o oyuncuysa bizim klanda oynamayı dusunurmusun sorusuna oyuncunun cevabı benim klanım war olucaktır.. kaptanın o oyuncuyu takımda isteyip istememesinin durumla baglantısını cozemedim??

eger tabi adam klanda mutlu degilse ve hmm olabilir diyosa zaten kaptanın adamı isteyip istememesinin zaten bi onemi yoktur o oyuncunun kendi kararıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Sugosu: Oyuncu mal mı ki alınıp satıla ?
Pentegram: La marabalar karnınızı ben doyiriyim , mouse padinizi ben aliyim , size gosularla maçı ben ayarliyim, vallaha sataram bu Klanıı haaa hepiniz ortalıkta kalırsiniz.

ahahahahahahahahahahah, konuyla alakam yok benim de ama şöyle bi kafamda canlandırınca bu diyaloğu çok güldüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

TD)Pentagram said:

alakam yok hwa ile ama su durumu anlamadım.. eger bi oyuncunun klanı warsa o oyuncu o klanda mutluysa gidip o oyuncuysa bizim klanda oynamayı dusunurmusun sorusuna oyuncunun cevabı benim klanım war olucaktır.. kaptanın o oyuncuyu takımda isteyip istememesinin durumla baglantısını cozemedim??

eger tabi adam klanda mutlu degilse ve hmm olabilir diyosa zaten kaptanın adamı isteyip istememesinin zaten bi onemi yoktur o oyuncunun kendi kararıdır..

oyuncuya normal bir teklif vardır birde cezbetecek teklif vardır.gel abi oyna diyince zaten clanım var der.ama sana şunu şunu veririz kavramları girince durum değişebilir.oyuncunun aklını çelebilcek hareketleri kast ediyorum.oyuncuya direk gidip sorulmadan önce kaptana kadronda düşünediğin adam varmı diyede sorulması gayet takdir edilcek bir harekettir.Bu işlerin içinde olmadan bunu tam anlayamazsın.

oyman : büyüksün ağa
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman teklifler profesyonel boyutlardaysa.. bu durumda senin yaptıgın profesyonel tekliflerin oyuncunun takımdaki mutlulugunu ve kalıcılıgını saglıyo olması gerekir.. yine bu durumda baska bi takımın oyuncuyla konusmadan once gelip kaptanla konusmasını gerektiren bi durum degildir.. eger okadar profesyonelleşmiş bir camia ise gider oyuncuya teklifini yaparsın oyuncu kabul eder,etmez,durumu sana acıklar senni teklfini bekler,takım degistirir,degistirmez..

said:
bu islerin icinde olmadan bunu tam anlayamazsın

bu tabire hastayım sen benim hangi is icinde oldugumu nerden biliyosun??

ayrıca nezaketen demissin ama madem nezaketten bahsediyoruz bunu tuncaya pm atmak yerine neden gelip foruma gayet suclayıcı bir tonda belirtiyorsun??

nese hwa kusura bakmayın topice boyle bi agır hava getirdim ama anlayamıyorum bu tip dusunce stilllerini, once gelip bana soraydın, nezaket vs. gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...