pronoit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 yahu 2 aydır evde değildim geldim pc'yi açtım sanırım ben yokken birileri bişilerle uğraşmış olacak ki maus da artık wheel e basmadan scroll yapamaz oldum. eskiden rahatça tuşa basmadan yukarı aşağı yapabiliyordum şimdi basıyorum anca öyle ki bu da oyun oynarken işkence oluyor help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 mouse alcan abi basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yeni mouse lazım,sanırım senin mouse'la birileri çok fena şekilde oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 logitech mx 310 nerden bulurum istanbulda bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar