TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Dostum Duran Parsi (Fnatic.Xeris) nin türkiye karşı sevgisi http://www.fnatic.com/blogs/Xeris/2388/Turkey-FTW-Basketball.html#comment-17047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kendisi de türkmüş galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bir türk olarak demiş sonunda adam türk yani zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ya da "türk olsam bu akdar sevinemezdim" demiş de olabilir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 as kullanmış abi kendisi de türkmüş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 iranlı abi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 beyler adam iranlıymış uranyumları çıkarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 AHAHAHAH (acaba türkmen kökenli mi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 as a turk dedigine gore var bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu yorumun gözlerden kaçmadı pentagram "how happy is the one who can say "ı am a turk"" haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mortis said: bu yorumun gözlerden kaçmadı pentagram "how happy is the one who can say "ı am a turk"" haha hah abi ingilzice dil bölümünden arakdaşım zaten dedi turkcesı gibi olmaz dedi ona cevirttim:D tam bi adam gibi çevirisi yokmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu adam ya türk ya da ingilizceyi iyi bilmeyen iranlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 eheh iyimiş fakat sc ile ne alakası var taşınsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 said: As a Turk, I couldn't be more proud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yani demiş ki türk olsam bu kadar sevinmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ravensight said: eheh iyimiş fakat sc ile ne alakası var taşınsın:D adam sc ouyncusu.benımde arakdasım bu yuzden buraya açtım.gidip başka yere açsam fnatic nedir diye tepkiler verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ha evet öle de demiş olabilir, sonradan geldi aklıma. Anlam düşük, gg no re dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 TD)Pentagram said: Mortis said: bu yorumun gözlerden kaçmadı pentagram "how happy is the one who can say "ı am a turk"" haha hah abi ingilzice dil bölümünden arakdaşım zaten dedi turkcesı gibi olmaz dedi ona cevirttim:D tam bi adam gibi çevirisi yokmuş zatenhappy is a man who can say i am a turk diye öğretmişlerdi bize ilkokulda hehehe bi de şey var one day my mortal body will turn to dust, but turkish republic will stand forever vardı gerçi bunu tam hatırlayamadım şimdi uydurmuş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 DoruK said: TD)Pentagram said: Mortis said: bu yorumun gözlerden kaçmadı pentagram "how happy is the one who can say "ı am a turk"" haha hah abi ingilzice dil bölümünden arakdaşım zaten dedi turkcesı gibi olmaz dedi ona cevirttim:D tam bi adam gibi çevirisi yokmuş zatenhappy is a man who can say i am a turk diye öğretmişlerdi bize ilkokulda hehehe bi de şey var one day my mortal body will turn to dust, but turkish republic will stand forever vardı gerçi bunu tam hatırlayamadım şimdi uydurmuş olabilirim. iyi salladın şimdi sen de. ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polar_Bear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 said: As a Turk, I couldn't be more proud.İngilizcesi berbatmış senin arkadaşın abi... Harras yapmak lazım buna direkt... "If you are Turk, show it so that they are afraid" deseymiş bari, bu ne la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar