diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 şu uo yu bıraktığımdan beri ne kadar yanlış yaptığımı anladım hepiniz bende dahil şu uo ya bağlılığımız kadar şu uo yu düşündüğümüz kadar kendi ülkemizin durumunu düşünsek kendi derslerimizi geleceğimizi düşünsek bu ülke 10 tane amerika yapardı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bunun yeri burası deil konu dısına yaz orda yazsın fikirlerini herkez.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bu konuyu biyerden hatırlıyorum ama :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 diablo neden x2 onu anlamadım,sarsıntımı yaratmak istiyorsun,milletin ruh saglıgını bozucaksın.Doktorlar bile zehirli madde kullananları bi kerede bırakmalarını tavsiye etmiyor yavas yavas gunde 10 saat ertesı 9,8,7,6.......1 ve bırak!Yavaş,milletin sinirlerini alt ust etme :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 tobe..[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kardeşim msj sayınız artsın die böle tobe up şu bu gibi kısacık mesajlar atmayın ya offf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 diyosunda sen neden aynı konudan 2 tane topic acıosun?[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ben birini buraya açmıştım ilk başta ama sonra arkadaşın teki konu dışına aç dedi bende konu dışına açtım buraya taşıdılar onu da eee dolayısıyla 2 topic oldu anladınmı isteyerek açmadım yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ii de buraya acmı$sın ztn nıye konu dı$ına tekrar acıosun? bi de isteyerek acmadım dıyor. o ark.ın sana baggıo ya pm atıp bu topici sildirebılecegını veyada bu topıcın tekrar uo bölumune atılabılecegını sölemedı mı?[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hayır adam dirtek konu dışına aç dedi bende açtım ayrıca sanane halla halla bırakta moderatörler yapsın görevini sana noluyo nickinin altında üye yazıor cnm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 üyeyım dıye sana dogruları sölemek dıye bı hakkım yok?lol.[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 var ama bu kadar karışmaman lasım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Pyr0, 19 Ağustos 2004 11:02 tarihinde demiş ki: üyeyım dıye sana dogruları sölemek dıye bı hakkım yok?lol. güzel bi topicte aynı şeyi sen bana söyledin[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 saol teşekkür ederim al sana kapak :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar