Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu Uo kadar kendi....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu uo yu bıraktığımdan beri ne kadar yanlış yaptığımı anladım hepiniz bende dahil şu uo ya bağlılığımız kadar şu uo yu düşündüğümüz kadar kendi ülkemizin durumunu düşünsek kendi derslerimizi geleceğimizi düşünsek bu ülke 10 tane amerika yapardı.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bunun yeri burası deil konu dısına yaz orda yazsın fikirlerini herkez.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Bağrına taş basarsın acıların diner
Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner
Dönüpte arkana bakma sakın
KRALLAR ÖNDE GİDER.......
Mesaj tarihi:
diablo neden x2 onu anlamadım,sarsıntımı yaratmak istiyorsun,milletin ruh saglıgını bozucaksın.Doktorlar bile zehirli madde kullananları bi kerede bırakmalarını tavsiye etmiyor yavas yavas gunde 10 saat ertesı 9,8,7,6.......1 ve bırak!Yavaş,milletin sinirlerini alt ust etme :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Mesaj tarihi:
diyosunda sen neden aynı konudan 2 tane topic acıosun?[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
ben birini buraya açmıştım ilk başta ama sonra arkadaşın teki konu dışına aç dedi bende konu dışına açtım buraya taşıdılar onu da eee dolayısıyla 2 topic oldu anladınmı isteyerek açmadım yani[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ii de buraya acmı$sın ztn nıye konu dı$ına tekrar acıosun? bi de isteyerek acmadım dıyor. o ark.ın sana baggıo ya pm atıp bu topici sildirebılecegını veyada bu topıcın tekrar uo bölumune atılabılecegını sölemedı mı?[signature][hline]Aranel Elanessë

Mesaj tarihi:
hayır adam dirtek konu dışına aç dedi bende açtım ayrıca sanane halla halla bırakta moderatörler yapsın görevini sana noluyo nickinin altında üye yazıor cnm[signature][hline]
Mesaj tarihi:
üyeyım dıye sana dogruları sölemek dıye bı hakkım yok?lol.[signature][hline]Aranel Elanessë

Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 19 Ağustos 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
üyeyım dıye sana dogruları sölemek dıye bı hakkım yok?lol.
güzel bi topicte aynı şeyi sen bana söyledin[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
  • Yeni Oluştur...