Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Misafirliğe gelen sessiz misafir çocuğu

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

yaşın kaç olursa olsun, ilkokullu ol liseli ol anlam veemediğim şekilde sessizsin, ağzından laf almak için verdiğim uğraşın haddi hesabı yok "e madem konuşmayacak bu ben odama gideyim işimi gücümü yapayım" diyorum iki dakka sorna "ben buraya yollarılar diye kabus gibi geliyorsun.. ve bu sefer o garip sessizliği odama taşıyorsun.. o kadar sessizsin ki insanda dikkat mikkat bırakmıyorsun..hayır yaşın küçük olsa atari fln açayım oyun açayım otur zıkkımlan ben de işime bakayım ama hayır.. sen o yaşıda geçtin sessiz oğlan.. sen beni sessizliğinle delirtiyorsun..

sessiz misfir çocuğu, sana diyorum bre.. hiç mi hayatında ilginç bir şey yok insan müsveddesi.. "dershane başladı, eve gidiyorum okula gidiyorum" diyorsun "yazı nasıl geçirdin?" diye konu açmaya uğraşıyorum "20 gnlüğüne ayvalığa gittik işte.." o kadar ama. ayvalığa gidiş geliş mi 20 gün sürdü.. ne yaptın orada, bir kızla tnıştın mı? ne bok yedin lan! sırf sessizlik olmasın diye ben konuşayım diyorum ama git gide ses tonumun açaldığını bir fısıltıya dönüştüğünü farkediyorum..

misafirliğe gelen sessiz misafir çocuğu abv lan.. bayram bayram kuruttun beni zaten bir daha bize geldiğine ben tam o sırada kapıdan çıkıyor olacağım ve seni sessizliğinle başbaşa bırakacağım..

evet..
böyle..

tl;dr okumayın gerim gerim gerildim zaten
Sosyal ağlarda paylaş

off. ufak cocuklarda sorun olmaz zaten o ya. gelsin otursun arkamda. ben gene işime bakarım. ama büyük insanlarda..aman aman

ben de feci geriliyorum. bir de büyükler de illa yollarlar hadi git konuşsanıza içerde. siz eskiden varya anında oynamaya başlardınız vs vs. ulan adamı 3 bayramda bir goruyorum. eskisi mi kalmıs.
Sosyal ağlarda paylaş

hah bu işte..

tam sucuklu kaşarlı tost yapuyordum böyle sucuğunu da bol koyuyordum mutfak fkn kokmuş..işte o anda geldiler.. ve öncesinde tv fn ziliyordum canım sucuklukaşarlı tost çektiğinde gekdiler.. ben ne güzel tv karşısında munç munç yiyecektim onu da bok ettiler.. mutfakta yemek zorunda kaldım :(
Sosyal ağlarda paylaş

bize bi kere bi çocuk geldiydi. yanıma yolladılar neyse dedim abilik yapayım baya da küçük 10 yaşında falan. dedim bilgisayar oynar mısın evet dedi dedim iyi madem gel. day of defeat vardı açtım oynamaya başladı. bi süre sonra bunun eline eline verince tabi oynadığım serverdaki pro adamlar, çocuk laptopa yumruk atmaya falan başladı, çıldırdı. noluyo lan derüken ben annesi geldi çocuğun. meğer çocukda karakter problemi varmış böyle angry german video game kid gibi triplere giriyomuş. psikolog yasaklamış vurdulu kırdılı oyunları. çocuk böyle sinir krizi geçirirken annesi kucakladı götürdü.

laptop valla şaka maka bok yoluna gidiyodu aşlskfd hiç ilişkiye girmeyin arkanızda otursunlar kös kös
Sosyal ağlarda paylaş

bide senelerce yalvar yakar biriktirdiğiniz legolarınızı, babanızın iş yerinden size getirdiği iş makinası modellerinizi, her barker'e gittiğinizde bi tane aldığınız oyuncak arabalarınızı (majorette) sanki hiç bir değeri yokmuş gibi benim olsun muu modunda defalarca isteyen, hayır dediğinizde tekrar gelen, ailenizi size karşı çeviren çocuk versiyonu var.
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAHAHAHA

ya benim kendi yaptığım helikopterler falan vardı. boktan pazarda 3-5 liraya satılan arabaları alıp itemları lootlayıp kendim bişeyler yapardım. şimdi büyüdü ama o zmanalar çok yavşak olan (6 yaşındayken falan) bi kuzenim vardı. kız devamlı onlara yavşardı. önüne dünyaları koyardım bunlarla oyna. yok helidopteri istiyomuş. en son yeter lan yok helikopter sana diyince teyzemi paçasından tutarak odama getirirdi. teyzem de 30undan sonra tek çocuk sahibi olmuş bir insan. "nolcak kuzeninden değerli mi ver" falan derdi.

kuzen 5 dakka oynayıp bayıp bırakırdı. sonra bi gün kırdı imalatlarımdan bi tanesini. allahtan boktan olanı kırdı yoksa kafasını kırabilirdim şlaksdf
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

bide senelerce yalvar yakar biriktirdiğiniz legolarınızı, babanızın iş yerinden size getirdiği iş makinası modellerinizi, her barker'e gittiğinizde bi tane aldığınız oyuncak arabalarınızı (majorette) sanki hiç bir değeri yokmuş gibi benim olsun muu modunda defalarca isteyen, hayır dediğinizde tekrar gelen, ailenizi size karşı çeviren çocuk versiyonu var.

ben duymazdan geliyorum. 15-20 defa filan soruyor. öyle olunca ailesi de "olum olmaz öyle şey, çok oyuncağın var" senin diyor. alamıolar
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

bendeki anne olsa demek hepsini kaybedicen
benim bütün model arabalarım gitti
bir daha alırsın nasılsa para kazanıyon diyerekten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...