Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 an once atv de gordum 2002 metre mangal tonlarca hamsi fln pisirmisler karadenizde bolece turkler bir rekora daha imza atti:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 2002 metre bence yalan. 20metre yi bi düşünün sona bide 2002 metreyi düşünün.. hmm imkansız ya yalandır o. atv yalan haber[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :857624 Washi N1
sharky Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 2002 metre ?????? Bu tek mangal mı ? Yoksa yanyana dizilmiş mangal partisi mi ? 2 kilometre.. Yuh.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 cidden 2002 metre yaw minibüs fln yanindan geciyo ilin valisi anons ediyo iste dunya rekorunu kircaz sabir fln die minibüsten:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Memleketim abi Kdz. Ereğli rulzzzz... Kışın dize kadar kar yazında sıcacık tertemiz bi deniz... Ahh bea şimdi gitmek vardı... Ağustos'ta çilek festivali var bu senede sabahlara kadar çimlerin üstünde içecemmm... Memleketim rulzz :P
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 bedne geçen gün okudum.önceki rekor 600küsür metre miyimş neymiş oha dedim 2km mangal bizim evdeki 45cm.lik mangal gayet güzel iş yapıo ne gereği war 2km.ye:)[hline][i] viande ne yaa?
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 evet yalan falan değil yaptılar ama mangal tek parça değildi, bir sürü küçük küçük mangalı birleştirdiler ama şu var ki ben 3 yıldır ereğlideyim ve buradaki herkese söylediğim gibi size de söyleyebilirim ki ne meşhur çileği benim memleketimdeki gibi lezzetli [ordu] ne de hamsisi benim memleketimdeki gibi güzel =) ama olay reklamda, bir belediye başkanı var ki adam böyle şeylerin hastası ve kentini tanıtmayı çok iyi başarıyor, herkes de seviyor adamı ama yani kimse sorsam "bu çilekler aslında tam osmanlı çileği deil, çoğu hormonlu hede hödö" falan diyolar yani aslında herkes bunun farkında ama işte bu tanıtımdan kimse şikayetçi değil doğal olarak =) bu arada o mangalda kullanılan 15 ton hamsinin uzuuun zaman beklediğini ve yiyenlerin de çoğunun hamsi bozulmuştu kokuyodu dediğini ekleyeyim ;)
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 yakında "Türkiye'nin en güzel çevre düzenlemesi olan belediyesi" yarışmasına da katılır birinci olur ereğli bu gidişle =) adam börtü böcük hastası [benim gibi =) ], her hafta bütün refüjlerdeki, kavşaklardaki bitki örtüsü değişiyor, baktı ki azıcık solmuşlar bir gecede hepsi püfff deli bi yer burası vesselam =)
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Oooooo black sende bizdensin desene benim kütükte Ordu - Gölköy :) Aynı zamanda doğum yerimiz Kdz. Ereğli
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Onun sebebi ERDEMİR'den deli gibi çevre temizlik vergisi alıyor belediye harcayacak yer bulamıyorlar... Bizim amca ERDEMİR'den emekli olunca yerine ben geçicem :) Bilirsin sen erdemiri sanırım :P
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 lol be kardeş miyiz yoksa bak Gunn da Ordu'lu [snif snif...black misses Gunn] kulüp kuralım burada =) benim merkez ama olsun
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 başkan zaten erdemirde de çalışmış ondan oranın bütün botanik bahçesini elinin altında hissediyo =) beni almıyolar içeri yoksa merak ediyorum aslında, acayip çeşit varmış güya adamların bahçesinde, ama kargocuları bile donuna kadar arayıp öyle alıyorlar erdemire, izinsiz giremiyosun eğer torpilin yoksa
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Abi o zaman imzaya Ekuri Of Ordu yazak zuahha :)
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 said: BlackRose, 23 Aralık 2002 20:48 tarihinde demiş ki: başkan zaten erdemirde de çalışmış ondan oranın bütün botanik bahçesini elinin altında hissediyo =) beni almıyolar içeri yoksa merak ediyorum aslında, acayip çeşit varmış güya adamların bahçesinde, ama kargocuları bile donuna kadar arayıp öyle alıyorlar erdemire, izinsiz giremiyosun eğer torpilin yoksa Valla herkes giremez ben girebiliyorum mesela Bilgi-İşlem müdürüyle aram çok iyi. Ama abi görmek gerek demiri kor halinde merdanelerde ezmeleri falan dehşet olay... Ben 2 sene staj yaptım orada. Staj notumda iyiydi bide akrabalar orada onlar çıkınca tazminat almayaklar yerlerine ben girecem :)... Erdemir lojmanlarında bağlık mahallesinde bütün akrabalar... Ben bu sene gelecem gelince gelirim Black görüşürüz senin şu konserve kutusunuda görmek isterim hani :)
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 yuh abı adamların ıslerı guclerı yokmu yaws ::)[hline]cici sméagol
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 mangal öle işe güçe bakan bi olay diildir, saat 4 e çeyrek var,yakıorum, öyleyse varım ![signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ordu doyar lam o kadar mangalla :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: BlackRose, 23 Aralık 2002 20:35 tarihinde demiş ki: bu arada o mangalda kullanılan 15 ton hamsinin uzuuun zaman beklediğini ve yiyenlerin de çoğunun hamsi bozulmuştu kokuyodu dediğini ekleyeyim ;) 2002 m uzunluktakı mangallar toplugundan zıyade ılk buna ınanırım ben =)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Öne çıkan mesajlar