Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Merhaba Arkadaşlar, Bugün itibari ile Bregan Dearthe Academy , corp'unu kurduk. Empire'daki savaşlar yüzünden , yeni başlayan ve şirketimize katılmak isteyen arkadaşlara empire'da gelişip oyunu öğrenebilme imkanı tanımak için bu eğitim şirketimizi açtık. Battlecruiser ve üstü bir gemiye binecek duruma gelen veya kendini 0.0 ortamına hazır hisseden yeni arkadaşları, kendi istekleri doğrultusunda bu şirketten, ana şirket olan Bregan Dearthe'ye aktarıcaz. Katılmak isteyen arkadaşlar başvurabilirler. Jarlexly Bregan Dearthe Ceo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nestra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 önceden biz de empireda yeni başlayanlar için corp kurmuştuk. şu anda orda kimse kalmadı sanırım. belli bir corp a ait bir akademi yerine tek bir empire corp u kurarsak güzel olabilir. yani yeni başlayanı görünce herkez oraya yönlendirir. orda hepberaber yetiştiririz. tamam bu pişti dediğimiz adamda istediği yola gider. ister türk corplarından birisine ister yabancı. bu şekilde yenilerle ilgilenebilecek kişilerin hem işi kolaylaşır hemde yeniler daha çok eğitmen bulabilir diye düşünüyorum. fikir nerden çıktı derseniz çoğu kişi scalar academy ile uzun süre ilgilendiğimi ve hala eğitmenlik ettiğimi biliyordur. bu iş tek kişi için hem yorucu oluyor hemde saat sorunu olabiliyor. sonuçta 7/24 online olamazsınız. yan hem bregan dakiler hemde (mesela) bizim corp dakiler tek bir akademi ile ilgilence yeniler için çok güzel imkan sunarız. evet fikirleri alalım... sadece bregan dakilere demiyorum bu arada oyundaki herkez ilgilensin bunla diyorum ondan dır dır a başlayın bakalım. Xiphoid Darkness Tigers of Anatolia Acting Ceo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Valla ben de Nestra'nın fikrine katılıyorum. Yani birden çok veya farklı academyler yerine tek bir tane (tabiiki türkler için) academy şirketi olsa, uğraş açısından hem daha kolay olur hem tanınması rahat olur hem de sürekliliği uzun olur. Yalnız bunun için farklı corptan insanların bir araya gelip iyi organize etmesi gerekir. Yani tek bi acadey her ne kadar bazı zorluklar içerse de kurulması açısından, fikir olarak gayet güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bu konuda hem fikirim seninle. çünkü oyunda bazen kişiler istemese de birbirleriyle ters düşebiliyor. bu nedenle de belli bir grup yada kişinin corp una bağlı gibi görünen empire corpları hakkında yenileri yanlış yönlendirebiliyorlar. Benimde burdakiler gibi istediğim eve universty gibi bir corp kurulup eğitim verilmesi. Şu anda eve oyununa yeni başlayan yabancıları corp lar öncelikle eve universty de eğitime gönderiyorlar. En az 20m Sp li charları PVP ci olarak da kendilerine katıyorlar. Geçen aylarda eve universty de eğitim görmüş 150 kişilik grup empire çıkışlarında bir yere 0.0 ve low sec eğitimi için gittiği şeklinde bir eve universty haberi görmüştüm ISD beslemesinde. hatta gate de tempest ve aboddon drake lerin felan olduğu bir resimde almışlardı. gate bayağı kalabalıkdı yani. Emin olun böyle bir projede ve corp da eğitmen olarak çalışmak isteyecek onlarca adam sayabilirim. Çoğu oyuncu da eğitim verecek adam yada corp olmadığı için bu oyuna başlamayı istemiyor çünkü bir çok kişinin yabancı dili çok zayıf. Ayrıca böyle bir corp olursa türkiyenin en çok satan 2 oyun dergisinde röportaj ve haber çıkartılabilir. sonuçta bu oyuncuların yararına olan bir şey. Diğer yorumları görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Daha öncedende bu tip topluca eğitelim isteyen istediği yere gitsin gibi oluşumlar oldu, fakat isteyen istediği yere gitmiyor, Özel Convo'lar ile kendi şirketlerini insanlar yeni başlayanlara yavaş yavaş empoze ediyor.Yani sizin benim tarafsız bir şekilde bu insanları eğitmemiz mümkün değil. İkincisi, siz yada biz , oyuna yeni başlayan arkadaşa hem maddi, hem bilgi anlamında bir yatırım yapıyoruz. Takdir edersinizki bu yardımın karşılığında da bu insanı kendi grubunuza katmak istersiniz. Yani bunu gerçek hayattaki gibi düşünün, büyüklü ufaklı tüm şirketler yatırım yaptığı insanı kendi bünyesinde tutmak ister, bu gerçeklik oyunda da farklı değildir. Üçüncü olarak oyunda birbirinden nefret eden birçok Türk grubu var, bu grupların eğitimci üyeleri dediğiniz gibi bir kanala dahil olduklarında , birbirleri arasında tartışma çıkacaktır (Bunun en güzel örneğini toplu chat kanallarında yaşıyoruz). Bir süre sonra olay eğitimden çıkıp adam kapma yarışına ve savaşına dönecektir. Yıllardır (5 Yıl) birçok insanı eğittim, hatta şu an bu insanların birçoğu sizlerin şirketlerinde ve hatta birkaçının kendi şirketi var. Yukarıda talep ettiğiniz şey güzel Utopik bir istek, fakat bu oyun güç üzerine kurulu olduğundan gerçek hayattaki gibi , "gönüllü eğitimciler birliği" olmuyor. Sizden ricam bu konunun başlığı olan şirketimizin Eğitim Şirketinin duyurusu altında bu konuyu tartışmayalım. Yeniden bu konuya özel bir başlık açıp orada konuşalım. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Oyuna çok yeni başladım, kendimi daha hızlı geliştirmek için bir academye girmeyi çok isterim özellikle bu BD gibi bir şirketse. Peki bu başvuruyu nasıl yapacağızhangi aşamalar mevcut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 "Bregan Dearthe Academy" olarak "People and Search" kısmında Corporation sekmesinden aratırsan eğitim şirketimizi bulmuş olacaksın. Search de çıkan yazıya sağ tuş "Show Info" dediğinde şirketin açıklama sayfası gelecek karşına "Attributes" sekmesinde sağ altta "Apply to Join" yazan bir tuş var ona bastığında, başvuru formu gelecek karşına doldurup "Apply" dediğinde başvuru yapmış olacaksın. Bu arada Armageddon'a binecek kadar oynadıysan oyunu okadarda yeni sayılmazsın demektir. Battlecruiser ve üstüne binen arkadaşlarımızı asıl şirketimiz olan Bregan Dearthe'ye alıyoruz. (Empire savaşları olmadığı sürece), Başlangıç olarak Bregan Dearthe Academy'e gelip, bir hafta içerisinde de deneme sürecinden sonra Bregan Dearthe'ye gelebilirsin. Katılmak isteyen diğer yeni arkadaşlara tavsiyem öncelikle bu başvuruyu yapmadan önce; www.bregandearthe.com/kilavuz.pdf Rehberiminizi okumanız ve daha sonra şirket'e başvurmanızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogueknight Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Şirkete üye olmak için başvurumu yaptım :) Bu arada "Bregan Dearthe" isimli ayrı bi chat kanalı göremedim, sanırım herkes "Merkez" kanalında konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Onların kanalı farklı oyun içinden merkez kanalına gel dert kim diye sor seni o kanala ben alırım. beni bulamazsan jarxley oyuna girince ona convo aç o seni alır kanala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bizim kullandığımız chat kanalı "Türk Kardesligi" olarak geçiyor. Merkez kanalını kullanmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar