Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Arkadaşlar son günün (3.lük ve final maçına girilebilen) biletleri bitmiş bunlar piyasada kaça gider sizce? yani izlemekte ıstıyorum ama türkiye sırbıstanı yenerse zone 5ten bilet 200 lira falan olur dedı arkadas elımde babamla benım ıcın 2 tane bilet var 57 liraya aldıydım valla 200er lira ediyolarsa ntvden ızlerım daha ıyı :D karaborsa hayatımda hiç yapmamıştım ama 280 lira kazancta ıyı geldi kulaga ehehe :D özet : zone 5 final günü bileti ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 türkiye elerse 200den fazlaya bile satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ama bence git hazır biletin de var. öyle bir geceyi bir daha yaşayamayabilirsin. sonra çok duvara vurursun başını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi git ya dünya şampiyonası bidaha ayağına gelmez,gelse bile türkiye bu kadar iyi durumda olmaz. kaçırma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bende emin degilimde dedigim gibi hani emin oliim bakiim kaça gidermiş nasıl gidermiş sahanın oraya falan mı gidilmesi gerekiyo oralarda mı satılır raconu ney onu ogreniim dedim :D bilmiyorum harbiden 250 lira veriim tanesine 2sinide aliim diyen çıksa harbi harbi satmayı düşünürüm cokta memnun olurum açıkcası cunku suan o para o maçtan daha degerli gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tabi kişisel durumunu bilmiyorum lakin sırbistan'ı elersek mutlaka gitmek lazım şeklinde düşünüyorum. bir daha gidemeyebilirsin ( hatta gidemezsin, idda ediyorum ) , kendin git, biletlere 250 vermek yerine 57 vermişsin zaten oh ne rahat diye düşün :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Zaten babam izin vermedi :D dün gece acıkladım 200-250ye satabilriiz diye parayı napiim paha bicilemez bi maç bu dedi . Bi an düşününce harbiden finalde şampiyon olursak hayatımın en güzel gecelerinden biri olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar