Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Heralde Prograsifte şöyle olurdu sabah kalkarken annemi doğramak geçti aklımdanda caydım sonra koşarak babama gittim elini sıkarken bakkalı gördüm o anda sindim köşeye titreyerek ağladımda uyandım rüya görüyomuşum hayırdır[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call???
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hair metal: bu sabah kalktım çok mutluydum.kızlarla biraz gezdim sonra biraz esrar çektim hala çok mutluyum nihahaha.[signature][hline]administrator error
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ehe süper bence ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ticari kaygılı metal: bu sabah uyandım annemi, babamı bi de bakkalı doğrayacaktım menajerim aradı kariyerin zedelenir yapma dedi doğrayamadım..ama bi ara ufaktan bi yaralama olayına karışacağım, bayağı bi gündemden düştük.. ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay [Bu mesaj Jhengie tarafından 18 Ağustos 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hardcore:herşeyden nefret ediyorum.kendimden,bu şarkıdan,annemin doğranmış olmasından,annemi doğrayan bı.aktan,annemi doğrayan adamdan,annemi doğrayan adamın kayınçosunun eniştesinin arabasının tekerleğinden....o kadar çok nefret doluyum k nefret etmenin keiiden ile nefret ediyorum.[signature][hline]administrator error
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hoş ama daha etkili cümleler yakalanılabilinirmiş..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Ardeth, 16 Ağustos 2004 16:23 tarihinde demiş ki: semfoni metal : *Koro halinde* Bu sabah kalktık annemizi doğradık AAAAAA! Babamız ise sonra gelendi AAAAALALALUYAA! AAAA! Bakal ise arada kaynadı AAAA!!! ulan incir yenilirken söylenmez ki böyle birşey.. boğazımda kaldı gülcem diye... =] hele bunu bir koronun söylediğini düşününce daha çok gülüyorum[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Ağustos 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bu arada semfoni değil senfoni:)daha doğrusu senfonik.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 cahillik işte naparsın birde semfoni metal fanatiğiyim diye dolaşıyorum daha ismini bilmeden :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ;)[signature][hline]administrator error
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Ardeth, 16 Ağustos 2004 16:23 tarihinde demiş ki: hehe çok güzel :) semfoni metal : *Koro halinde* Bu sabah kalktık annemizi doğradık AAAAAA! Babamız ise sonra gelendi AAAAALALALUYAA! AAAA! Bakal ise arada kaynadı AAAA!!! Zuahaha yarıldım ya süper.
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 progresif nasıl olurdu uzun olurdu herhalde :D[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Fiercewind, 19 Ağustos 2004 05:10 tarihinde demiş ki: progresif nasıl olurdu uzun olurdu herhalde :D said: Chuckie, 18 Ağustos 2004 15:34 tarihinde demiş ki: Heralde Prograsifte şöyle olurdu sabah kalkarken annemi doğramak geçti aklımdanda caydım sonra koşarak babama gittim elini sıkarken bakkalı gördüm o anda sindim köşeye titreyerek ağladımda uyandım rüya görüyomuşum hayırdır [signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Öne çıkan mesajlar