EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 death metal sabah uyandim annemi dogradim, babami dogradim, bakkala gittim bakkali dogradim. bu yuzden cok mutluyum doom metal sabah dusumde annemi dogradim, babami dogradim, bakkala gittim bakkali dogradim. bu yuzden bunalimdayim gothic metal sabah uyandim ne goreyim anne dogranmis, babam dogranmis, bakkala gittim o da dogranmis bu yuzden supeliyim karamsarim. black metal sabah uyanamadim. hala uyuyorum umarim annem, babam, bakkal dogranmistir. bu yuzden zevk alirim. trip hop metal sabah uyan, valideyi kes, pederi kes, bakkalin sucu yok, bu yuzden trip yapiyorum hopluyorum. thrash metal uyku mu? xtiret. annem mi? amaan, babam mi? hic sevmezdim. bakkal mi? dukkanini da soymuslarmi. power metal uyanmaz olaydim, annemi dogramislar, babami dogramislar, tavernayi dagitmislar, bu yuzden kini kilici alip oc almaya gideyim. grindcore beorghborghbeeeeorghorghoerherrbog boggrehoooorroooo. bu yuzden boooorghooogr (news.anet.net.tr mizah grubundan alıntıdır) ehueha
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 uahau iimiş :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 heh lol.ben gothic ve powerı seçiyorum.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben power metal tanımına koptum abi ehohooh
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Power ve Grindcore iyiymiş yaa :) Grindcore süper açıklamış özellikle.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Selocan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Power süper tanımlanmış yaaaa hehehehehe yarıldım[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 harbiden iyimiş power :D[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu o 55 bin sosisliden biri -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ayrıca ekleyelim ; Industrial Metal : Sabah kalktım drum machine ile ebeveynlerimi parçaladıktan sonra mixer ile bakkalı öldürdüm.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Sonradan_Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ehehehe hepsi çok güzel yarıldım da trash olmamış be :) ama doom, power, grind süper :)[signature][hline]:DAnti-Natural_Jedi:D :rock::rock::rock:
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 heyo heyo hayat ne guzel. .icekler börtü böcek ne guzel.insanlar kardeş no war no cry şarkı anlamı değişik falan böyle. bu katagori nerde baba
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Reggie olmakta heral o. Soyle olabilir o da [b]Sabah kalktım evi duman almısh yangın mı cıktı ne oluyor dedim birde baktım annem babam tutturuyor...Kafa 10567 olmush.
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 koptum ya:) gyy[signature][hline]administrator error
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Death metal illaha hötöröpö kestim açatapa parçaladım olmak zorunda değil ki hüzün melankoli de yayabiliyor biraz ağır bir yoldan olsa da =)[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben de death ile black arasındaki farkı söliyim, dini konuların dışında: Death Metal - Conan The Barbarian( hayvani) Black Metal - Raistlin Majere ( gizemli, mistik.. bla bla)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 heavy metal i yazmamaışsın ayıp etmişin... içlerinde en zkaramsar olmayanı heavy metal sadistik amaç gütmes
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Hepsi çok ii olmaş...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 deathmetal nerde ? =P[signature][hline]eternal metcalf
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hehe çok güzel :) semfoni metal : *Koro halinde* Bu sabah kalktık annemizi doğradık AAAAAA! Babamız ise sonra gelendi AAAAALALALUYAA! AAAA! Bakal ise arada kaynadı AAAA!!![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 :-)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 olmamış[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 deathle black karışmış gibime şey etti?[signature][hline] The Truth is out There
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 çirkin. =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Jedi'ye katılom kesinlikle thrah olmamış[signature][hline]The dream is true...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 glam ismin can mı?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Öne çıkan mesajlar