Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tsubasa sabah 6:30 kanalD?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okula gitmeden önce televizyona bakayım dedim baktım tsubasa japon milli takımında almanya ile mücadele ediyorlar. Kalede wakabayashi. Alman oyuncu tsubasayı 2 defa pazara yolladı tsubasa hala akıllanmadı. Yav biz küçükken nasıl izliyormuşuz bu çizgi filmi?
Gülmekten öldüm resmen izlerken.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
TVde izlenmez evet katılıyorum,saha hiç bitmezdi televizyonda :)
Top önde tsubasa arkada koşarlardı sürekli :)
ama yine güzeldi vala olsa tüm bölümleri izlenir.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 28 Temmuz 2004 21:33 tarihinde demiş ki:
abi o hata sanıp güldüğünüz şeyler o çizgi filmi anime yapan unsurlar...

hata dıyen olmadıkı ...[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
siz tusubasai'yi pırakın.Starship Troopers 'a bakın.Ciddi ciddi güzel.Tercümesini ve dublajını da güzel yapınca leziz olmuş.

Hele o komutan yoh mu?Bu sabah bitirdi beni "İşte benim ailem bu!" diyince.Daha önceki bölümdede "Her gemi,her asker!" cevabıyla bitirmiş,beni benden almıştır. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
tvde izlenmedigine katılıyorum ama elimde olsa gine izlerim, ama tek kişi deil arkadaşla geyigini yaparak, zaten natural dunden razı olur. adamla "x"'i izleyene kadar canımız çıktı artık baydı geyiği...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
starship troopers'ı sevmedim ben
5 tane marine 10 tane böcükle savaşıyo falan biraz yazış olmuş.

fazlsını kaldırmıyp makineler heralde :-p[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 29 Temmuz 2004 02:22 tarihinde demiş ki:
dünyanın yuvarlaklığını o sahaya bakıp anlayabilirdik :)
ama olsa yine izlerim

bu filmden sonra insanlar inanmayı ba$ladı artık dünya yuvarlakmı$ demeye ba$ladılar :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Abi neydi o çizgi filim hyr tamamen fizik kurallarına aykırı bişiydi direklere basıp havada 1651 gün kalmalar falan topa vuruo top garip garip şekiller alıyor hatta bunun Atari de oyunuda vardi ne oynardık bea[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 31 Temmuz 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şimdi bu kale

I o I
A x B

Bak şimdi x kaleci olsun o da meşin yuarlak. Kaleci topu tutmak için B direğine zıplayıp ordan sekip topu tutuyo. Sağ elle sol kulağını tutmak gibi. Tıpkı gece karanlığında ağılın kapısını gizlice açıp koyunları özgür bırakmanın verdiği his gibi. ]Anlatılmaz yaşanır. Tööbe töbeee.
*!Devreler yandı gene der*[signature][hline]Görmeyenler görsün...

[Bu mesaj kiddo tarafından 31 Temmuz 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kiddo tarafından 31 Temmuz 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]

*!Predefined tarzı yazı komutunu eklemedikleri için forum kurum e kuruluşlara sitemlerini iletir.*

[Bu mesaj kiddo tarafından 31 Temmuz 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sabah 5 buçukta kalkınca sıkıntıdan izlemek zorunda kaldım geçen.. acaip güldüm bi çocuğu hikayesi vardı
çocuğun ana baba ölüo
mahallenin şerrefsiz zengin iş adamı gelio
diyo baban artık benim
kabul etmezsen bütün arkadaşlarının ailesi benim adıma çalışıo işten atarım onları diyo
çocuğu süründürüo antremanlarda falan
nası bi küçük emrah modeliydi ya sabah sabah yardı geçti :)[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Mesaj tarihi:
Ona benzer bişiy vardı TRT1 Simsar mı neydi dizinin adı Haluk Bilginer oynuyodu böle mahalleden çocukları yetiştirip kulüplere parayla satıodu :D bide polis vardı bunu takip ediodu polis te ilhan şeşen falan oda güseldi ama komedi degildi o kadar[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
  • Yeni Oluştur...