ismetto Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Karak - Azgal Guild (Destruction) Blacklisted Arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra Türk guildinin kurulamıyacağı.. Kurulsada tutunamayacağını tekrar anladım. Ve eski guildimiz olan Blacklisted`i aktif hale getirdim. Guild Türk ve yabancı oyunlardan oluşmaktadır. Kurulduğu günden itibaren en fazla online sayısına sahip olan guildimizde Level 40 lar çoğunluktadır. T4 rvr ve Sc de çok iyi bir şekilde aktif olarak oynamaktayız. 16 tane Türk oyuncu aktif bulunmaktadır. Alliancelermiz oyunun eski köklü guildleridir. Fazla Türk oyuncu olmadığından yalnızlık çekmemeniz ve oyundan zevk almanız için aramıza katılmanızı tavsiye ediyorum. irtibat için ; [email protected] ekleyiniz.. Oyunda ; Ismetto (Chosen)
trathias Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 benim bi chosenım var fazla aktif değilim ama azgalda girsem atarlarmı 1 haftada :)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Benim de DPS Zealot var, üç ayda bir giriyorum :P girersem görüşelim :D
trathias Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi senin healer classlarla dps oynama takıntın nerden geliyo ya aç bi bw sende kurtul bizde kurtulalım :P
ellerhawaya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sorc a ihtiyacımız var şu an. siz gelin belki kalırsınız. Guild baya iyi gidiyor. Rvrlerde vs çok aktifiz. nerdeyse t4ü ismet yönetiyor zaten.
Harir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Alt açtım bir tane sorc girdim guilde:)Wp de 80 olucak az kaldı.Ondan sonra bununla takılırım artık.Yeni proje:)
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Black Orc'umla girdim, hayırlı olsun :P
ismetto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Çekirdek Aile 70 küsür kişiyle kuruldu kurulucak gelmek isteyen msn den veya oyundan yazsın. Türk sayısı 15 - 20 kişi kadar ama çok yeni başlayan var.
ismetto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Valla her classdan lazım şu an guilde Pve - Sc kasıyoruz daha çok
ismetto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Millet guild baya toparlanmış durumda.. Türk sayısı giderek çoğalıyor. Bekleriz Ahaliii...
sufil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Merhaba Order'dan Sufil ben hepinize selam. Heran bi çılgınlık yapıp Bali ile beraber sizin tarafa geçip Dok açabiliriz. Lakin Khorse ve türevlerinden gına geldi :)
GincWAR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Sufil ve Bali abi hemen gelin destro ya ben Gincwar :D
sufil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 GincWAR said: Sufil ve Bali abi hemen gelin destro ya ben Gincwar :D Hayırlı olsun bayağıda kalabalıksınız aslında yakın zamanda yapabiliriz bu işi. Sen hangi karakterle uraşıyorsun?
Queenie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 selamlar olsun kac kisisiniz türk olarak arkadaslar
GincWAR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sufil said: GincWAR said: Sufil ve Bali abi hemen gelin destro ya ben Gincwar :D Hayırlı olsun bayağıda kalabalıksınız aslında yakın zamanda yapabiliriz bu işi. Sen hangi karakterle uraşıyorsun? Abi Ben Zealot kasiyorum 16 olcak
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Beyler guildde 58 kişi bulunmakta Türk yabancı karışık.. Şu an Türk sayısı 20 civarı fakat yeni geldikleri için leveller düşük.. Herkezi bekleriz..
ismetto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Khorse yakın arkadaşım oyunu bıraktığını söyledi ama tabi işi belli olmaz.. Bu arada guildde kural olarak 15 gün aktif olmayan herkez benim alt charlarımda dahil malsef kickleniyor..
Herifcotr Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Arkadaşlar Merhaba karak norn da aktif order olarak oynayan 5-6 kişilik bir ekibimiz var, norn da tüm dengeler değişti, azgaldan fazlaca dest buraya akın etti artık şehir kitleyemiyoruz diyebilirim o kadar vahim durum norn'da Azgaldan buraya geldilerse bizde oraya geçelim dedik ama ordaki durumlar nedir ne değildir hiç bir bilğimiz yok, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok seviniriz hepimizin rr ortalama 75
Hao Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 pardon ama baya talihsiz bir post olmuş : 1- azgalda norna gelen "masif" bir destro transferi yok. 2- orderin city push yapamamasının sebebi destronun da order kadar 90+ bulundurmasıyla alakalı. 3- orderdaki nolifer high rr tayfa oyunu bıraktı ya da epey casualler. 4- azgalda destro orderi feci pataklıyor :)
WitchElf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Karak Azgal Des tarafındayım oyundaki adım Extremtarz benimle iletişime gecebilir misin guild için sadece gece 4 ile 11 arasında offlineyım....
Öne çıkan mesajlar