Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Odam da şu an da sayabildiğim, büyüklü küçüklü tam 17 tane kelebek var ve ışığın altında uçuyorlar. Büyükleri sağa sola bana çarpıyorlar sürekli, çarpmak ne demek bildiğin yazıyorlar kendilerini, Oda da sürekli sigara içiyorum duman altı. Ne oldu bu hayvanlar sigara bağımlısımı oldular. Ne oluyor abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Odanın ışığını ve monitörü kapat, balkonun lambasını yak ve balkon kapısını aç. odan balkona açılıyosa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 perde diye bişey duydun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sineklik yoksa yemez perde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 valla benim odada 1 m3 lük karton-mukavva yığıntısı olduğundan dolayı güvem kelebeğim hiç eksik olmuyo. en temizi karton katanayla böcekleri ezmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Işığı söndürdüm balkonun ışığını açtım, bekledim. Işığı geri açtığımda hepsi duvarda bir yerlere pusmuş bekliyorlardı, çıkmıyorlar dışarı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Zihin gücünle güveleri patlat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Eskiden evin önündeki ışıkta, sürekli şu uçan böcek yiyen ufak yarasamsı hayvanlardan olurdu, bu sene yok olmuşlar! Onlar yüzünden galiba, bir kaç tane alıp beslesem mi ne yapsam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Abi bi raid alsan iş bitecek. Ben final haftası düştümdü bi hataya. Sinekliği açık bırakıp oturdum, yatmadan bi baktım, hayvanat bahçesi. Uçan tüm mahlukat odadaydı. Yatmam da lazım. Işığı söndürünce de bana gelir lan bunlar vücut ısısı falan diye uğraştım, bi kısmını az önce verdiğim tarifle çıkardım. Çıkmayanlar için de o saatte böcek ilacı bulamayacağım için eski oda kokusu kutusuna çamaşır suyu koydum, suyla seyrelttim. Üstlerine fıstladımdı. Kötü, kokulu bi yöntem ama çözüm getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 deodorant alıp çakmakla yakıp flamethrower yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çok pis kokuyor öyle ben denemiştim bi kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Yazık lan yakarak öldürülür mü canlı lan onlar. KIRDIN LAN KIRDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çok var onlardan ya. kelebek dediğin bugün var yarın yok zaten. böcekler çok gereksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 besin piramidini öğretmediler mi bilaer sana??? ÜŞÜYORUZ KELEBEK REYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bende ki oda spreyini açamadım ben:S Sinirlerime hakim olamayıp yapıştıkları yerde teker teker yaktım her birini, oda da çok acayip bir koku var artık, ama en azından uçan arkadaşlar artık aramızda değiller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 SeaGle said: Yazık lan yakarak öldürülür mü canlı lan onlar. KIRDIN LAN KIRDIN kişisel alanımı işgal etmeselerdi onlar da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Adam sineklere çamaşır suyu içirmiş, yakanlara gider yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 korkutmak istemem dostum ama ha sinek ha kelebek, sonuçta hepsi kozmik uzayın derinlerinden gelen yabancılar tarafından bilinçli olarak yayılan virüsler olmuyor mu zaten ? http://forum.paticik.com/read.php?13,5081567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Offf gece gece ne güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 benim de odama geliyodu baya. ilk başlarda çıkartmaya çalıştım ama sonradan baktım olmıcak ellemedim 4-5 gün. sonra kendiliğinden çıktılar gelmediler bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 mor ışık var abi kuruyosun konuyorlar çat çat iniyorlar aşşagı süfer bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bu mor ışığı hangi ortamda kullansam derin bi sessizlik çöküyo. bu gücü kötüye kullanabilirim karı dırdırına karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bu karikatüristlerin hepsi hep çirkin adamlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 barbu said: benim de odama geliyodu baya. ilk başlarda çıkartmaya çalıştım ama sonradan baktım olmıcak ellemedim 4-5 gün. sonra kendiliğinden çıktılar gelmediler bir daha. o kadar mı kötü oda arkadaşısın sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ben uzerlerine kakami firlatiyorum elimle. Stun yiyolar, bende onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar