Laroux Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İzmirde oturan ve kurumsal web sayfası tasarımı yapabilen biri varsa full-time çalışmayı da düşünüyorsa pm'den mesajlarını beklerim..[signature][hline]and when we walk down the street, the wind sings our names and never stops. the sounds of the night should make us anxious but it's much too late, when the feeling's gone. MSN: [email protected] Web: http://laroux.zone.org
-ryan- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Izmir ortaminda tanidigim hic bir insan yok, ayrica bulabileceginizi pek sanmiyorum laru. bibi.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
avp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ryan, çalış işte sen freelance nolcek paslaşin[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
-ryan- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Freelancer olarak pek islerine yarayacagimi sanmiyorum. Yarayacak olsaydim, laru soylerdi bana zaten.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 istanbul olsa bulunurdu da izmiri bilmem etmem[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: -ryan-, 18 Ağustos 2004 12:37 tarihinde demiş ki: Freelancer olarak pek islerine yarayacagimi sanmiyorum. Yarayacak olsaydim, laru soylerdi bana zaten. ahaha[signature][hline]www.gamerbug.net
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 web tasarimcidan kasit ne aciklaman gerekir. flash-html gibi gorsel tasarim mi yoksa web development mi, yoksa ne.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Laroux Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: unity100, 18 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: web tasarimcidan kasit ne aciklaman gerekir. flash-html gibi gorsel tasarim mi yoksa web development mi, yoksa ne. web development'da tasarım bolumu yoktur ki? "code design" der isen onu zaten bilgisayar muhendisleri yapar ki "engineering" olarak gecer bu da. web tasarım tanımı "web sayfası tasarımı" olarak genisletilebilir en fazla.[signature][hline]and when we walk down the street, the wind sings our names and never stops. the sounds of the night should make us anxious but it's much too late, when the feeling's gone. MSN: [email protected] Web: http://laroux.zone.org
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 www.araltasarim.com Gerçi izmirde değiller ama çok güzel iş çıkarırlar.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
fab Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 laru hoşgeldin bakalım :) umarım bulursunuz istediğiniz özellikte bir adam.[signature][hline]mesela beş
Öne çıkan mesajlar