YGT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Ben de Singapur'a yerleşiyorum. Umarım lag problemi yaşamam. EU'da oynamaya devam etmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hangi zeki (!) türk ladder sıralamasına tarsonu ekledi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Tam bu sırada "Genel"de evrim teorisi tartışılıyor :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 TR Listesine MǂTarson'u biri eklemiş silmek için adminlik olması gerekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sleeep said: hangi zeki (!) türk ladder sıralamasına tarsonu ekledi ? hangi salak daya uygun olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tr rankın pw sini biri pm atabilir mi bir arkadaşı silicem kendi isteğiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 shaco strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ESL Türkiye Ranking sistemini bundan sonra bu adresten belirleyeceğiz. http://sc2ranks.com/c/11411/esl-turkey/ Lütfen kendi ID'lerinizi (SC2 RANKS Linkleriniz) bana mesaj yoluyla atabilir misiziniz? Örnek: http://sc2ranks.com/eu/228007/Sleeep http://sc2ranks.com/eu/1172544/crasher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 esl ranking derken? bu listeden bir tane daha mı spawnlayacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 onu iyi akıl ettin crasher böle bi liste lazımdı bize çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 huun said: esl ranking derken? bu listeden bir tane daha mı spawnlayacağız? ESL Türkiye için özel bir grup oluşturdum. ESL turnuvalarına girenleri bu listeye ekleyip, ranking belirliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ExcuseMe kim arkadaşlar? Bayağı iyi bir win loss ratio yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 excuseme = TSLRevival ( http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/RevivaL ), bir Türkün hesabını aldı nickini değiştirdi oynuyor, tabi Türk hesap olunca sc2rankstrde de var, streamini izlerseniz o şanlı Türkün adını öğrenebilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mustafa olmasın o eleman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 TSLRevival ile konuştum, adam başkasından almamış hesabı kendi EU hesabıymış. TR listesinin admin olan arkadaşımız silerse göz karışıklığı olmaz alışkın değiliz TR listesinde GM'ye "ExcuseMe" http://www.sc2ranks.com/eu/1939291/ExcuseMe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bursat said: TSLRevival ile konuştum, adam başkasından almamış hesabı kendi EU hesabıymış. teamliquidde bir sonraki streamini yakalayıp açıver, sol üstte nickinin altında yazan "Mustafa Köksal" ' ı açıkla pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kafadan sallamadım adamla birebir konuştum hayır dedi hesap bana ait, o zaman ona sormak lazım neden yalan söylüyorsun diye B)- Ben açıklama için yazmadım olayı yazdım silinmezse de silinmez sorun yok ben rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 türkiyede gm yoktu diye biliyorum ben kim eksküz yav? edit: adres değişmiş tamam gördüm eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Türk GM var diyorlar da bana o kadar inandırıcı gelmedi DaNa adında biri GM olmuş nedir ne değildir hayret olay olmamış burada.Geçen sezon da GM imiş.Demek ki no-name türk GM olunca community olarak iplemiyoruz =P,ü Edit: Kanalın ergenlerinin b.k yemesiymiş.Adı DaNa diye almışlar kanala.Arkadaş çoluk çocuk gelince de iyice orospu oldu kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 DaNa polonyalı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 sleeep sezona iyi başlamış... e haydi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sleeep gm olamaz niye? 1- kafası calısmıo 2- çok duygusal (stream izlerken spartacus gibi aaauııııııuu Oowwwww gibi triplere girip duruodu) 3- ben olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 memphis neden hala grandmaster değil ? blizzarda mail atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hadi beeeeeeee, sleep'ten beklerken ilk GM türk mufduu oldu. http://sc2ranks.com/eu/1021654/YLDZ%C7%82mufduu Az önce naniwa'nın stream'i izlerken ladder'da denk geldiler ordan gördüm mufduu nun GM olduğunu. Helal olsun mufduu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar