Tempest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 şuan lig atlamada bi sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Olmaması da lazım aslında daha geçen hafta arkadaş division atladı.Ama işte gel de gör ki benim bu puanla master'a çıkamamam kendi cenabetliğim olsa gerek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 inyourmind said: Olmaması da lazım aslında daha geçen hafta arkadaş division atladı.Ama işte gel de gör ki benim bu puanla master'a çıkamamam kendi cenabetliğim olsa gerek =/ dün akşam tur-1 de birinin yazdığına göre son 15 maçta 13 lose alıp lig atlamış biri , bunu duyan başka biri inyourmind duymasın dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Sistem belli aralıklarda gizli puanını kontrol edip üst lige çıkıp çıkmayacağını kontrol ediyor. Henüz o kontrol aşamasına gelmemiş olabilirsin, yani master seviyesinde olsan da çıkamayabilirsin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 platinium ligim bi ara master lig bile geldi bana simdi de genelde diamond ilk 8 ama hala atlama olayı yok bende bakalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 tamam tamam diamond oldum sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Millet çatır çutur atlıyor biz.... Pis sövesim geldi arkadaş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sana baktımda senin lig atlaman lazım 2. ile aranda 500 küsür point var ve hep masterlarla eslesiyorsun tahminimce atlarsın yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Cyclanyx Customer Service Representative Greetings, I am Game Master Cyclanyx. Thanks for getting onto us about this. I have looked into this for you, and the problem seems to have been fixed very recently. You can check out this topic here for a blue post: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/2226153839?page=3#54 "I can confirm. There should be no issues with promotions anymore. As always we will continue to monitor the situation, but if at the moment you are not being promoted, it should be simply because it is not quite the right moment yet." I hope this helps, and wish you all the best and good luck. Cyclanyx English Game Master Team Not:Ticket'a gelen cevap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Untouchapple said: tamam tamam diamond oldum sorun yok :D Sonunda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssregitoss Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://sc2casts.com/cast4406-WhiteRa-vs-Multiple-Players-6-Games-Special-Tactics-Live-Commentary 5. ve 6. maç bizim darkswarm galiba whitera ya karşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Evet bizim swamr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 lafı da koymuş herif, "mass zergling...whats that starcraft 1?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 liste yenilenmiş hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hea ark seni master falan yaptım demistide helal saolasın dedim megersem 1 oyun yenilmis kro =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gm açık olsa kim bilir neler derdi o arkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kathefi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Amerika server ında oynama salaklıgını gösteren bendenizi de listeye ekledim. Eu alcak param yok iş arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Kathefi said: Amerika server ında oynama salaklıgını gösteren bendenizi de listeye ekledim. Eu alcak param yok iş arıyorum. biraz sor eşe dosta sc2 alıp oynamayan cok adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 GGcUP Senior'a katılan arkadaşları ekledim. Çok faydalı bir liste olmuş bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Kathefi said: Amerika server ında oynama salaklıgını gösteren bendenizi de listeye ekledim. Eu alcak param yok iş arıyorum. Bende hem Eu hem NA var, NA bariz üstün eu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Soimyr said: Bende hem Eu hem NA var, NA bariz üstün eu ya abi senle aynı NA'da mı oynuyoruz? NA'da highmasterlar dahi hala timing pusha dayanan 0 macro oyun oynuyorlar sıkıldım resmen beklemekten düzgün oyun oynamalarını... kaliteli çiiz yapsalara ona da bişi demicem de sırf timing push :( edit : tabi şöyle bi artısı var piyasadaki her timing pusha karşı güvenli oynamayı geliştiriyon ama yani leş adam hepsi HAMBURGERMAN'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Sleeep said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?39,5080613,5900370#msg-5900370 Soimyr said: Bende hem Eu hem NA var, NA bariz üstün eu ya abi senle aynı NA'da mı oynuyoruz? NA'da highmasterlar dahi hala timing pusha dayanan 0 macro oyun oynuyorlar sıkıldım resmen beklemekten düzgün oyun oynamalarını... kaliteli çiiz yapsalara ona da bişi demicem de sırf timing push :( Sleep hani ben 6 aydır adma akıllı paylden bayağı koptum, şuanda plat-diamond arası gidip geliyorumda, eu da low levelda cheese cheese cheese görürken, timing push dahi olsa na da daha çok makro game görüyorum. hani master + seviyede işler nasıldır bilemem, ama low-level casua loyuncu için na çok ama çok daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Soimyr said: e çok ilginç değil mi , aslında önce cheese timingpush falan yaparsın sonra artık macroya gidersin , NA daki adamlar demek önce oyunu hakkıyla oynuyor sonra ya baba yapamıyorum böyle deyip timing pusha geçiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Vall orası doğruda,low-levelda NA da çok daha zevk alıyorum. 11 tur üst üste scv-marine all-in veyahut 6-pool yemedim simdiye kadar NA, EUnun aksine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kathefi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 1 yıl amerika server ında lag acısı çektikten sonra, lan dedim bi sorayım belki geçiriyolardır, sayın blizzard emrin başım üstüne dedi ve benim amerika server account u silip bana bir eu verdi. Tüm aşıvmıntlar, match history dir odur budur gitti ama en azından euroda lag problemi yok. Euroda 20 oyun attım 2 server ın en azından diamond ligleri için birbirlerine yakın olduklarını söyleyebilirim. Eu cheese e daha kolay düşüyo gibi çünkü amerika serverında cheese daha standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar