Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.Net Türk Oyuncuları Sıralaması

oradaburada

Öne çıkan mesajlar

inyourmind said:

Olmaması da lazım aslında daha geçen hafta arkadaş division atladı.Ama işte gel de gör ki benim bu puanla master'a çıkamamam kendi cenabetliğim olsa gerek =/

dün akşam tur-1 de birinin yazdığına göre son 15 maçta 13 lose alıp lig atlamış biri , bunu duyan başka biri inyourmind duymasın dedi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Cyclanyx
Customer Service Representative
Greetings, I am Game Master Cyclanyx.

Thanks for getting onto us about this.

I have looked into this for you, and the problem seems to have been fixed very recently.

You can check out this topic here for a blue post:
http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/2226153839?page=3#54

"I can confirm. There should be no issues with promotions anymore. As always we will continue to monitor the situation, but if at the moment you are not being promoted, it should be simply because it is not quite the right moment yet."

I hope this helps, and wish you all the best and good luck.

Cyclanyx
English Game Master Team

Not:Ticket'a gelen cevap..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Soimyr said:

Bende hem Eu hem NA var, NA bariz üstün eu ya

abi senle aynı NA'da mı oynuyoruz? NA'da highmasterlar dahi hala timing pusha dayanan 0 macro oyun oynuyorlar sıkıldım resmen beklemekten düzgün oyun oynamalarını... kaliteli çiiz yapsalara ona da bişi demicem de sırf timing push :(

edit : tabi şöyle bi artısı var piyasadaki her timing pusha karşı güvenli oynamayı geliştiriyon ama yani leş adam hepsi HAMBURGERMAN'ler
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?39,5080613,5900370#msg-5900370
Soimyr said:

Bende hem Eu hem NA var, NA bariz üstün eu ya

abi senle aynı NA'da mı oynuyoruz? NA'da highmasterlar dahi hala timing pusha dayanan 0 macro oyun oynuyorlar sıkıldım resmen beklemekten düzgün oyun oynamalarını... kaliteli çiiz yapsalara ona da bişi demicem de sırf timing push :(

Sleep hani ben 6 aydır adma akıllı paylden bayağı koptum, şuanda plat-diamond arası gidip geliyorumda, eu da low levelda cheese cheese cheese görürken, timing push dahi olsa na da daha çok makro game görüyorum. hani master + seviyede işler nasıldır bilemem, ama low-level casua loyuncu için na çok ama çok daha zevkli.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
1 yıl amerika server ında lag acısı çektikten sonra, lan dedim bi sorayım belki geçiriyolardır, sayın blizzard emrin başım üstüne dedi ve benim amerika server account u silip bana bir eu verdi. Tüm aşıvmıntlar, match history dir odur budur gitti ama en azından euroda lag problemi yok. Euroda 20 oyun attım 2 server ın en azından diamond ligleri için birbirlerine yakın olduklarını söyleyebilirim. Eu cheese e daha kolay düşüyo gibi çünkü amerika serverında cheese daha standart
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...