Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

best of pati albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her şey Paticik için!
(tunca yazmıştı onu, hatta ben "kazımayın, ayıp" demiştim, dinlememişti. DoGMeaT de resmini çekmişti, ona da "foruma koymayın, saldırabilirler" demiştim. Kimse dinledi mi beni? Hayır.)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.

[Bu mesaj Eraq tarafından 25 Temmuz 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aah ah Sturm ve dierleri engel olmasa gittiğimiz süper(!) mekanada kazıycaktım ama engellediler beni =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Abi onu oraya yazsaydık, bira getiren adam bizi ... :D
Akdenizdekiler le bermudadakiler arasında biraz fark vardır bence. :) Bi de masa parası ödemek zorunda kalmak vardı orda. :) Allahtan ben çabuk kalkmıştım.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
said:
=o=
al buda sanatsal çalışma o zaman :-)
hatta bold italic ve altı çizgili hededen hatayım olmadı bide small efekti koyim.. hatta abarıp quote bile koyim :P [signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...

[Bu mesaj theKingpin tarafından 25 Temmuz 2004 05:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kanber imzandaki semboller yanlış "sıfır" deil "küçük o" olucak =)
=o=[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ya bence "best pati place" gibin bişey yapalım.. herkes paticiğe takıldı yerin resmin içeksin yolasın hangisi en çok oy alcak :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 25 Temmuz 2004 01:46 tarihinde demiş ki:
Ayrıca o fotoğraftaki içkileri biz içmedik, etraftan topladığımız, dilendiğimiz şişelerle yazdık onu biz.. Yoksa yani alkole sonuna kadar HAYIR! :-p

zuahahaha tabi cnm ne alkolu içmeyelim,içtirmeyelim :horace:[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
bone un kravat süper ya[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
bone ne zaman kilo verdi ki?
En son gördüğümde bayağı bir kiloluydu :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
loooooool!
*!tükürdüğünü özenle yalar*
silth'in gönderdiği foto puanlanacaksa on puan veriyorum ben be!
*!yakışıklılara ıslık çalar*
fiyuuuvvvvyyytt!

[Bu mesaj Emaleth tarafından 28 Temmuz 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
marlyn monroe :) healal olsun diap banada bitane gondeirrmisn =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
  • Yeni Oluştur...