Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Zamanında Fox Kids'te oynardı. Çok severdim. Ama yayından kaldırıldı bir süre önce, onun yerine sevimli panda jin jin ve huneebee hutch koymuşlardı sinir olmuştum.. bana birkaç bölümünü indirebileceğim bir yer söyleyen (her p2p'de aradım yok) çıkarsa alnından öperim. DVD'sini de satın alabilirim de, region 2 satan yer yoktur herhalde.. Creepy Crawlers hakkında tek bilgi Imdb.com'da var: http://www.imdb.com/title/tt0128871 o da çok az birkaç şeyden oluşuyor. bu çizgi film ile ilgili herhangi bir resim vs bulabilen var mı? Veya fox kids'te izlemiş olan var mıdır?[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Fox Kids çok izlerdim ama bu ismi hatırlayamadım. Türkçesi neydi?[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 çılgın sürüngenler miydi neydi öyle bişi.. iğrenç de olabilir, o kısmını tam hatırlayamıyorum[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Öyle bir okudum ki Jeepers Creepers ın animesi varmış gibi anladım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hiç bir yerde bulamıyorum bunu ya. fox kids'te de gösterilmiyor artık. yoksa tv rip yapardık en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar