xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hop. htc hd2 aldı arkadaşım t-mobile almaya'dan. yapmam gerekenler var ve bana lütfen yardım edin. türkçe dil eklentisini nasıl yapıcam ? lütfen yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Türkiye'de satılanlarda ilk açılışta soruyor. Muhtemelen TR hd2lerinin Rom'unu kurman gerekir. Standart romları kurmak diğerleri gibi kolay mı emin değilim. Her türlü bilgi için www.xda-developers.com forumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 alamancadan türkçeye dönüş hadi bi nebze makul.. ama ingilizce'den tr'ye olmuyor abi o iş.. bana betik, çetik falan diyor alet, ne dediğini dahi anlamıyorum! teknolojik alet dediğinin dili anlaşılır olacak.. rus programı bile olsa yerinden "hmm save buradadır, evet evet bu options'tır" diyebiliyorsun ama ilmik,betik,çetik dediğinde bariz efor sarfediyorum dediğini anlamak için. bi de evet rom gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar