stingbull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 iyi bayramlar herkese, ayrıca bir soru: bayramın ilk gününde yani bugün, trafikte çevirme kontrol bilmemne olur mu? yoksa hadi bugün bayram rahat bırakalım keretaları derler mi polis amcalar? Bana pek demicekler gibi geliyo ama.. İzmir bu arada. belki farkeder:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Tüm pati"cik" familyasına iyi bayramlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 stingbull said: iyi bayramlar herkese, ayrıca bir soru: bayramın ilk gününde yani bugün, trafikte çevirme kontrol bilmemne olur mu? yoksa hadi bugün bayram rahat bırakalım keretaları derler mi polis amcalar? Bana pek demicekler gibi geliyo ama.. İzmir bu arada. belki farkeder:/ abi bayram öyle bişey değil lan auhasdfjh bugün bayram hadi bari trafiği koyverelim büssürü kaza olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 HERKESE İYİ BAYRAMLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Xenocide said: stingbull said: iyi bayramlar herkese, ayrıca bir soru: bayramın ilk gününde yani bugün, trafikte çevirme kontrol bilmemne olur mu? yoksa hadi bugün bayram rahat bırakalım keretaları derler mi polis amcalar? Bana pek demicekler gibi geliyo ama.. İzmir bu arada. belki farkeder:/ abi bayram öyle bişey değil lan auhasdfjh bugün bayram hadi bari trafiği koyverelim büssürü kaza olsun. yine de umut güzel bişey^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 iyi bayramlar. http://www.youtube.com/watch?v=deQY4PmqEW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 iyi bayramlar, onu geçtim "hayırlı" bayramlar olur inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 iyi baryamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar