stingbull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 iyi bayramlar herkese, ayrıca bir soru: bayramın ilk gününde yani bugün, trafikte çevirme kontrol bilmemne olur mu? yoksa hadi bugün bayram rahat bırakalım keretaları derler mi polis amcalar? Bana pek demicekler gibi geliyo ama.. İzmir bu arada. belki farkeder:/
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Tüm pati"cik" familyasına iyi bayramlar. :D
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 stingbull said: iyi bayramlar herkese, ayrıca bir soru: bayramın ilk gününde yani bugün, trafikte çevirme kontrol bilmemne olur mu? yoksa hadi bugün bayram rahat bırakalım keretaları derler mi polis amcalar? Bana pek demicekler gibi geliyo ama.. İzmir bu arada. belki farkeder:/ abi bayram öyle bişey değil lan auhasdfjh bugün bayram hadi bari trafiği koyverelim büssürü kaza olsun.
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Xenocide said: stingbull said: iyi bayramlar herkese, ayrıca bir soru: bayramın ilk gününde yani bugün, trafikte çevirme kontrol bilmemne olur mu? yoksa hadi bugün bayram rahat bırakalım keretaları derler mi polis amcalar? Bana pek demicekler gibi geliyo ama.. İzmir bu arada. belki farkeder:/ abi bayram öyle bişey değil lan auhasdfjh bugün bayram hadi bari trafiği koyverelim büssürü kaza olsun. yine de umut güzel bişey^^
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 iyi bayramlar. http://www.youtube.com/watch?v=deQY4PmqEW4
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 iyi bayramlar, onu geçtim "hayırlı" bayramlar olur inşallah :)
Öne çıkan mesajlar