metboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 eno zaten o yüzden gittim finale, kalabalık içinde görebilicem kendimi. şimdi ilk sınav olarak kötümü sonuç 10. sınıf :/ 29 sınıfmış toplam.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: elle_iphe, 17 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: süper ya herkes bizim şubeden(: fen bilimleri halitağa.. lise son katına da uğrayın abi bekleriz en alt kat(: kızlar tuvaletinin hemen yanındaki sınıf euhe.. gerçi hep 3. ve 5. kat arası geçio zmn da neyse.. kimya hocama kavuştum. ismail hoca birine geliosa cidden yaşadınız.. ismail hoca hangisiydi yaaa fizikçi mi o ise eğer 40 dakka boyunca yarıldık :D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yahu mef beşiktaşda 1 kişi yok mu ya? geçen sene synt vardı o da fen bilimlerine geçmiş... lol[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Fen Bilimleri Kadıköy 4 hertalde vardır bikaç pati gerçi kendercik var da!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben 18 mi ne başlamıştım. :) ama tabi ben hiç çalışmadan 260 ham puan alan biriyim.. son sınıf da 9 falandı sanırım finalde. halen inanamıyorum nasıl 330 puan aldığıma.. haketmedim yani :) *! derin derin uyuz etmeye çalışır *
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 herkesin hedefi, isteği, çalışması vs farklı olduğundan 330 puan birine iyi gelir birine kötü... o yüzden somut örnekler verip "bu herif hava atmaya çalışıyo" "hırtoya bak 320 almış az diyo" ya da "oha mala bak 270 yapmış çokd iyo" falan gibi yorumlara maruz kalmamaya dikkat edelim...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya ben 280 ham puan için kasıyorum ne olcaz bakalım :) zaten össyi bitireyim, seneye össye hazırlananların hepsini uyuz edicem bende. sizden gördükçe özeniyorum. hele o lixad yok mu lixad, saniyede bir çalış çalış çalış diyor adam icqdan sinir ediyor =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 3 haftadır gidiyorum dershaneye.. Berk dershanesi-zincirlikuyu[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Fen Bilimleri... Bu hafta öğlenci olan grupta, "J" sınıfında okuyorum. İlk gün fm öğrencisiydim, sabah geldim, ondan sonra değiştirdim, artık tm okuyacam. Ziyaretçi de isterim patilerden... Birbirimizi tanıyalım en azından.[signature][hline]
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yok ben kendi hayvanlığımdan örnek veriyorum bizzat ve finalin başarısından söz ediyorum karpuz.. yani finalde o kadar çok deneme yapıyorlar ki, ister istemez konuları çalışmadan da olsa öğrenmiş oluyorsun o denemelere girerek ve yapamadıklarını öğretmenlere sorarak... yani finale gidip, bir de adam gibi çalışılırsa, ciddi bir başarı kaçınılmaz olur.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Hepinize kolay gelsin arkadaşlar.Ben bu sene gitmeyi düşünmüyorum o yüzden rahatım.(L-2)[signature][hline]Madcat..
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Eno, 17 Ağustos 2004 23:54 tarihinde demiş ki: yani finale gidip, bir de adam gibi çalışılırsa, ciddi bir başarı kaçınılmaz olur. Benim beynim kaldırmaz belki... Valla öğrenmeyi reddeden bir sinir kümesi var kafamın içinde. Nasıl olacak bilmiyorum bu üniversite işi. Daha iki yıl var önümde ama hadi bakalım...[signature][hline]
necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ankaradan sıddık'ın dersanesine giden var mı ?[signature][hline]Kumullar rüzgarın etkisiyle değişirler, ama çöl hep aynı kalır. Briq
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 finalin bahariye şubesindeyim[signature][hline]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Üniversitede dersane günlerinizi aramazsınız ben adam değilim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
_Atreides_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bende ankara tutkudayım ve ne yazikki lise 3üm(haayıııııır:( yok mu heç tutkuya gelen tanışırdık kaynaşırdık...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 oha mala bak 270 yapmış az geliyor diye sitem ediyor demem de 330 veya 350 ye derim. hatta dalarım :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Fen bilimleri 3. şubeye gidip ordaki küçük çaplı hanım dikatatörümüzle (bkz. Ziynet Hanım) bi sene geçircek yok mu? Şimdiden acıycam da kendilerine :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yaw Sevimli is hani subesi ne ola ki? Bakirkoy mef teyim T61 sinifi. Lise 2 yane ama Solonor gibi bende lise 3 um :P . Ehehe niye sikayet ettigini de annamadm ne fark der ha cocuklar 87 li olmus ha 88 li biisi degismio. Var mi ulem beni ziyaret ediciek. T61 sinifina gelin kithnooooooooos die bagirin ben ciakrm . ztn kapi izhasinda en arka sirada oturuo olurm buuyk ihtimal :P
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 eheheh garip garip seylerle aciklamayin be yaw. ilcesini soruom . besiktas mdr b koy mdr k koy mdr
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 of öss stresi değil de hergün okul+dersane çok bayıyordu yav :) hakkaten üni hayatı ne rahattır be :P
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 eeğe benim 1 eylülde başlıyo. ne ballıyım bea :D[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Allah'ım neden türkiyede doğdum ben ya...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ewt arkadaşlar bende fen bilimleri merkezi 1v61 toptan hepimize bir geçmiş olsunda benden...[signature][hline]The dream is true...
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ulan herkes Halitağa şubesine düşmüş fen bilimlerinin Ben de öğlenci, bahariyedeyim. E sınıfı, arka sırada somurtarak oturan birini görürseniz o benimdir, beklerim :)
Öne çıkan mesajlar