Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersaneler açıldı... hepimize geçmiş olsun :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 17 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
süper ya herkes bizim şubeden(:
fen bilimleri halitağa..
lise son katına da uğrayın abi bekleriz en alt kat(: kızlar tuvaletinin hemen yanındaki sınıf euhe..
gerçi hep 3. ve 5. kat arası geçio zmn da neyse..
kimya hocama kavuştum.
ismail hoca birine geliosa cidden yaşadınız..

ismail hoca hangisiydi yaaa fizikçi mi
o ise eğer 40 dakka boyunca yarıldık :D[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
Fen Bilimleri Kadıköy 4 hertalde vardır bikaç pati gerçi kendercik var da!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
ben 18 mi ne başlamıştım. :)
ama tabi ben hiç çalışmadan 260 ham puan alan biriyim..
son sınıf da 9 falandı sanırım finalde.

halen inanamıyorum nasıl 330 puan aldığıma.. haketmedim yani :)

*! derin derin uyuz etmeye çalışır *
Mesaj tarihi:
herkesin hedefi, isteği, çalışması vs farklı olduğundan 330 puan birine iyi gelir birine kötü... o yüzden somut örnekler verip "bu herif hava atmaya çalışıyo" "hırtoya bak 320 almış az diyo" ya da "oha mala bak 270 yapmış çokd iyo" falan gibi yorumlara maruz kalmamaya dikkat edelim...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
ya ben 280 ham puan için kasıyorum ne olcaz bakalım :)

zaten össyi bitireyim, seneye össye hazırlananların hepsini uyuz edicem bende. sizden gördükçe özeniyorum. hele o lixad yok mu lixad, saniyede bir çalış çalış çalış diyor adam icqdan sinir ediyor =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
Fen Bilimleri...
Bu hafta öğlenci olan grupta, "J" sınıfında okuyorum.

İlk gün fm öğrencisiydim, sabah geldim, ondan sonra değiştirdim, artık tm okuyacam. Ziyaretçi de isterim patilerden... Birbirimizi tanıyalım en azından.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yok ben kendi hayvanlığımdan örnek veriyorum bizzat ve finalin başarısından söz ediyorum karpuz..

yani finalde o kadar çok deneme yapıyorlar ki, ister istemez konuları çalışmadan da olsa öğrenmiş oluyorsun o denemelere girerek ve yapamadıklarını öğretmenlere sorarak...

yani finale gidip, bir de adam gibi çalışılırsa, ciddi bir başarı kaçınılmaz olur.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 17 Ağustos 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
yani finale gidip, bir de adam gibi çalışılırsa, ciddi bir başarı kaçınılmaz olur.

Benim beynim kaldırmaz belki... Valla öğrenmeyi reddeden bir sinir kümesi var kafamın içinde. Nasıl olacak bilmiyorum bu üniversite işi. Daha iki yıl var önümde ama hadi bakalım...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
oha mala bak 270 yapmış az geliyor diye sitem ediyor demem de
330 veya 350 ye derim.
hatta dalarım :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Mesaj tarihi:
Fen bilimleri 3. şubeye gidip ordaki küçük çaplı hanım dikatatörümüzle (bkz. Ziynet Hanım) bi sene geçircek yok mu? Şimdiden acıycam da kendilerine :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
Yaw Sevimli is hani subesi ne ola ki?

Bakirkoy mef teyim T61 sinifi. Lise 2 yane ama Solonor gibi bende lise 3 um :P . Ehehe niye sikayet ettigini de annamadm ne fark der ha cocuklar 87 li olmus ha 88 li biisi degismio.

Var mi ulem beni ziyaret ediciek. T61 sinifina gelin kithnooooooooos die bagirin ben ciakrm . ztn kapi izhasinda en arka sirada oturuo olurm buuyk ihtimal :P
  • Yeni Oluştur...