Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Beyler bırakıyorum oyunu 1 adet lvl 80, 2 adet lvl 70 bi sürüde alt var. Ucuzundan bırakıyorum, secret question ne bilim hatırlamıorm ama alın hayrını görün, daha gozum gormek ıstemıyoru kurtulmak ıstıorm ( zaten hep patideyim, güvenilir adamım yani ) 200 e bırakırım total accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hiç bi detay yokki neyine 200 tl istiosun ? ne armory ne bilgi ne class ? 2 malbuş çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 secret question bile hatırlamiyorum diyorsun, sen guvenilir olsan da çinlilere güven olmuyor. account gitti mi blizzarda ne bilim hatırlamiyorum diyemiyoruz malesef. bir de hakkaten 0 bilgi ile satış olmaz. insanlara az göster malını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 üşendim linklemeye akşam yaparım secret'ıda bulurum ya dert deil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Arkadaş ilk defa trolleniyor belliki o heyecanı yüzünde görebiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 wow standart cd-key ve digerleri mevcut mu? accounta yazılan isim soyisim dogru olarak biliniyo mu?(buna trol gelcek hani sallamıştır belki ad soyadı o bakımdan ^^ ) kimlik fotokopisi verilicek mi? battle.net e account baglı mı? bunların hepsi varsa tam hayırlık char(:D yoksa bunun hayrını anca:)-D kafası ile gorursun XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar