Biotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Validenin arkadaşlarının basma sorunsalı, ve bir odaya kapalı kalmak, yaşam alanı kısıtlanması, özenerek aldığın dondurmanın birazdan misafirlerce göz göre göre hunharca tüketilecek olması, validenin sigara almayı unutan arkadaşları için sigarayı senin paketinden temenni etmesi... Zor bir gece olacak arkadaş zor bir gece olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 odaya niye kapandin, cik ortam yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 O dedikodu furyasını bu bünye kaldırmaz, kaldıramaz, kaldırmamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 e evden çık at kendini dışarı, git dondurma istiyosan dondurma sigara istiyosan sigara al, gez dolaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Şimdi evden dışarı çıkmayada üşeniyorum diyecem. Eee sen hak ediyorsun ama diyeceğiniz. Daha yeni girdim abi eve, spordan geliyorum ve bitmiş durumdayım, tek dileğim o dondurmayı alıp televizyonun karışına geçip ayaklarımı uzatarak yemekti, benimkisi hayallerimin suya düşmesi sonucu ufak çapta beyin travması :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Dondorma dondurma dondurmaa http://www.aksam.com.tr/images/2009/05/24/atiye_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar