Cd- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Ello, Normalde kamu hattı kullanıyodum bizimkilerle bedava konuşabildiğim için fakat ufak aramalardan dolayı saçma şekilde artıyo telefon faturası. Çok uzun konuşma yapmıyorum, genelde arkadaşı arayıp nerdesin, şuraya gel buraya gel tarzı şeyler söyleyip kapıyorum. Haftada 1 kere felan da 15dk felan konuşurum herhalde en uzun. Şöyle her yöne aramalarda uygun olacak bi tarife arıyorum; Turkcell, vodafone ya da Avea farketmez. Aylık 20-30 lira arası sabit ücret uygun olur. Bi' de faturalı olsa iyi olur her ay para yükletmeyle uğraşmak istemiyorum. tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 vodafone kamu tarifesinde her yöne 300 dk 29 lira. ayrıca 3000 dakika da kamulular arasında bedava. mesaj da kullanıcam dersen her yöne 500 mesaj 6 lira. aylık cepnet internet paketi de 7.99 ben bu 3'lüyü kullanıyorum artık. internet paketimi bu ay açtırdım, diğerlerinden memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hmm vodafon iyiymis valla ben de hemen geceyim kimligi alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 normalde kullandığın kamu hattı ne ki. Ben turkcell kullanıyorum 1500dk 59 tl her yöne 1500dk. Saniye hesabı yapıyor bana yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 pardon onu yazmayı unutmuşum normalde Avea'nın kamu hattı fakat hat eniştemin 5 tane felan hat alma hakları oluyo ya onlardan birini kullanıyorum ben de.. Bi kaç kişi de daha var bu şekilde eniştemin aldığı kamu hattı, hat değişikliği yaparsam eniştem değiştirecek o şekilde iki ayrı kamu hatta kullanabiliyo mu farklı gsm'lerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 kullanırsın ben kamu çalışanı değlim numaramı avea dan taşıdım kamulu birinden davetiye aldım o tarifeye geçtim gerçi o olay kalktı artıkta türkcell de kamululara 1200 dk mı ne var 49 a emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar