Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Kodum internet explorer için çalışıyor. browser'ın back butonuna basınca expire oluyor sayfa ama firefox'ta çalışmıyor. HttpContext.Current.Response.Cache.SetExpires(Date Time.UtcNow.AddDays(-1)); HttpContext.Current.Response.Cache.SetValidUntilEx pires(false); HttpContext.Current.Response.Cache.SetRevalidation (HttpCacheRevalidation.AllCaches); HttpContext.Current.Response.Cache.SetCacheability (HttpCacheability.NoCache); HttpContext.Current.Response.Cache.SetNoStore(); Firefox'un cache'i iptal etmek için ne yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ie'nin kötü özelliklerinden birisi işte o. javascript kullanman lazım geri gitmesini istemiyosan (geri illaki gider, ama geriye gidilen sayfanın içeriğini boşaltçaksın işte js ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yok hocam ie doğrusunu yapıyor. sayfanın expire olmasını istiyom ve oluyor ie ile.. firefox illede görüntülüyor sayfayı. Bir araştırayım js ile nasıl olacak diye. ama asp.net ile halletsem iyi olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ajax kullandım. cache olayını aştım. saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 "Cin Ruhi" said: ajax kullandım. cache olayını aştım. saolun. olm cok cinsin lan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar