Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Şimdi tekrar izliyordum da filmi bir şey dikkatimi çekti... Lord Tyrannus, Obi Wan Kenobi'yi tutsak olarak tutarken ona Palpatine'dan bahsediyor ve sonra da "seninle birlik olup bu adamı devirelim, jedi'lar kazansın" diyor, Obi safı körcesine "sen kötüsün ben iyiyim hübelee" demese aslında klon savaşları başlamayacak mı demek oluyor bu? Yani Lord Tyrannus Obi'yi kandırmaya mı çalışıyor yoksa master-apprentice mantalitesiyle Palpatine'i devirmek mi istiyor?[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 lord tyrannus kim ya?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ya işte diğer ismini unuttum anakin'in kolu koparan eleman.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kont dooku valla öyle şu olsaydı bu olsaydılara girersek bitmez hiç, 5 film var ehe.death star a daldıklarında başaramasalardı noolurdu gibi bi soru olmuş.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 LoL Yok yani o repliğe dikkat etmemiştim daha önce... Bir an düşündüm hangisi olabilir diye ikisi de gayet akla yatkın geldi...[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Kont dooku=lord tyranus bana gore dooku orda obi yi kandırmak için öyle diyor yoksa gercekte palpayi yoketmek işcin soyleyecegini sanmıyorum.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 evet dese NAGHAHAPPARSGIHGISIN???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 işte boccobun dediği gibi onu öldürecekler birlikte ve yerine geçecekler obiwanda ona katıldığı için çoktan dark side olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 palpatine in arkadan vurmayı amaçlıyor. [spo1=3. filmle ilgili]hatta 3. filmde palpatine yapılan bu ihanetin karşılıksız kalmaması için count dooku yu anakin e( ya da vader a) öldürtüyor. rivayet tabi bunlar.[/spo][signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 nedenine gelince, count dooku işin iyilik-kötülük kavramında değil. güçlü olmak peşinde. palpatine tüm işleri hallettikten sonra onu öldürüp yerine geçmek tarzında bir planı olabilirdi. 3. filmde tamamen netlik kazanır.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 windu vs dooku yoda vs palpatine obi-wan vs anakin 3.filmle ilgili fantazim:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bence de dooku obi van'ı yanına almayı başarırsa palpatin karşısında durabilecek kadar güçlüü olmacağını düşünerek ona teklifte bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Obi wan darth obi olsaydı ne olurdu ?[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bunu www.starwars.gen.tr/forum adresindeki forumlara sorarsan seni öyle bi aydınaltırlarki karanlıkta parlarsın[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Dark side a çekmeye çalışıyor?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ya başka bir şey daha soracam bu jedi council'in hepsi kör mü yani hissiz mi Palpatine kadar force üzerinde gücü olan bir adamı nasıl hissedemezler yani ufacık bir potansiyel olan öğrencileri bile seziyorlar... Bu arada saçmalaşıyor iş o anda da yani iyi nedir kötü nedir Tyrannus güçlenmeyi hedeflemiş bir adam obi wan ona yardım etse palpatine'ı öldürerek iyilik için bir şey yapmış olacaklar illaha council'in söyledikleri iyi olan olsaydı bir sürü kahraman kötü olacaktı zaten...[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yüzlerce defa söylendi, bir daha söyleyelim: "dark side clouds everything." :) palpatine i öldürerek count dooku onun yerine geçecekti, belki de daha kötü şeyler olacaktı. iyi birşey yapmadı ki. kötü birşey de yapmadı. sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket etti/ediyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bu guclu olma force dami? yoksa orduda parada vs demi? forceda ise onu bunu oldurerek nasil guclu oluyorsun? benim imzadaki gibi bir seymidir bu olay?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 basit experience alıyosun level atlıyosun[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ya biraz saçma olmuş o olay Luke babasını sezebiliyor zart zurt her yerde bilinmemesi gerektiği zaman "dark side clouds everything" diyo yoda bi kere ekrana çıkıp geçiştiriliyor yani... Bu arada count dooku palpatine'ı öldürürse güçlenmeyecek sadece master'ını öldürmüş olacak kendini kanıtlamış olacak diye biliyorum. Bu arada Dooku palpatine'ı öldürürse bu kadar büyük bir karışıklık çıkma ihtimali yok ki yani 3. filmde tahminime gre bütün cumhuriyet ordusu palpatine'a tüm güç verildiği için empire'a devrolacak zaten dooku'nun ordusu kıçıkırık kalıyor yani clone ordusu 2. filmin sonunda 5 dakikada çoğunu dağıtıyor...[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 count dooku sidious=palpatine olayını bilmiyor. eğer arkasında klon ordusu olduğunu bilseydi palpatine in, acaba ne şekilde hareket edebilirdi.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bana biri herzaman iki tane sith olur demisti bu dogrumudur?3.bir sith olmazmi? dark side in force larini kullanan jedi olamazmi force un o tarafini seviyor adam ama ozhakiki jedi?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Hehe yoda'nın sıkça tekrarladığı ve sanıyorum doğru kurabildiği tek cümle "dark side clouds everything" yine senin cevabın oluyor. Obi-wan'ı istemesinin sebebi Sith'de master-app zorunluluğu olması. Yoksa onda çok iyi bir başarı yada gelecek görmesi değil. Kaldı ki Dooku Obi-wan'ı master olmasına ramen 2 dakikada folloş ediyor. Neden Obi-wan, çünki Qui-gon'un öğrencisi. Palpatine'i devirmeleri sistemin devamı için bir koşul aslında. Light side ve Republic adına yapılmış bir iyilik değil. Konu ile alakalı değil ama benim de bugün bölüm 1'i izlerken (8. tekrar) gözüme birşey çarptı. Padme senatoda yeni başkan seçilmesini önerdiğinde, Padme'yi alkışlayan diğer sistem temsilcilerini gösteriyor daha sonra eski başkanı çökmüş bir şekilde yerine oturmasını görüyoruz ve hemen akabinde tekrardan alkışlayan temsilcileri gösteren sahnede sol alt tarafta E.T'lerden oluşan bir temsil grubu görünüyor. Göreniniz oldu mu bu sahneyi?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Sith hakkında bildiklerimi söyleyeyim yanlışım varsa düzeltir burdakiler... Benim bildiğim Sith ancient bir ırk bundan binlerce yıl önce yaşamış olan force'un dark side'ını kullanan... Sonra nesilleri tükeniyor, ancak onların tradition ve zımbırtılarına saygı gösteren, taklit eden bazı jedi'lar kendilerine sith adı veriyorlar, her çağda 2 tane oluyor bir master bir apprentice... Benim bildiğim bunun dışındakiler Dark Jedi falan oluyorlar.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 o sahne cok unludur zaten gormedim ama okumustum bir yerden. ayrica butun dueller zaten 2,3 dakika suruyor guclu olan kazanir nitekim koskoca anakin bile ayni sure icersinde yeniliyor.forceda anakine gore cok cok cok daha zayif olan obi wanin onun kadar dayanmasi yeterde artar bence.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar