barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://www.deu.edu.tr/DEUWeb/Duyuru/Duyuru.php?mesaj_id=233649&duyuru_id=240# said: (Mak.Müh. 2.293.50) özel okul sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 mak müh e niye öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bölümü taşıyo şerefsizler. yeni inşaat sıfırdan. http://www.milliyet.com.tr/deu-ye-bes-yildizli-makine-muhendisligi/ege/haberdetay/29.07.2010/1269510/default.htm bizden alcaklar belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ehey maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 tüketici haklarına filan dava açsak olur mu ya. feci sinir bi durum. okuldaki hocaları düşündükçe daha da sinirleniyo insan. yaz okulunda söğüşlemek için öğrenci bırakıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yaz okuluna öğrenci bırakmayı çok duyuyorum yaa ben 9 eylülde okuyupta söylemeyen yok nerde ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yaz okuluna bırakıp orda da bırakıyolar. bazı derslerde alanların yarısı kalıyo gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Pardon, ÇÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 barnacle said: tüketici haklarına filan dava açsak olur mu ya. feci sinir bi durum. okuldaki hocaları düşündükçe daha da sinirleniyo insan. yaz okulunda söğüşlemek için öğrenci bırakıyolar zaten. kesin dava açın yahu, bildiğin enayilik yoksa ödemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 izmir'deki bütün üniversiteler mi söğüşçü olur yalnız ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Yazokulunu vs geçtim de ben 2 sene sonra okulda olmayacağım ama benden 2 sene sonra bitecek binanın parasını alıyorlar, yapacakları işe edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 o değil de, tınaz da erkek sayısı baya bir artış göstercek makinede gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 off inş 2 seneye biter okulum. tınaztepe leşşş. buca daha da leşş. izmirin yüz karası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 gazeteci tanıdığı olan var mı ya. isyankar takılmak lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 teşekkür etmemeniz lazım, olumsuz bir olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://img841.imageshack.us/img841/4909/ekranalntsfa.jpg uludağ üni. mak.müh 8 katımdan fazla para ödeyeceksin aynı mevkiide olacağız mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Öğrenci numaran 030920085 ın bulunması zor değil ki kapadın? Off allahtan seninle aynı mevkide olmayacağız böyle devam edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ahahahahah soyadını koyup kapamış ya numarayı, welcome to internet, ev adresini de yazalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ya tabi köyde okumak var şehirde okumak var. kıyaslama yapamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi sırf egzotik olsun diye kapattım niye gaza geldiniz ki öğrenci numaramı verdiydim daha önce zaten, ofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oha lan ben geçen sene 9 eylülde 700 lira dönemlik harç ödedim diye isyan ediyordum sdfsdf edit: dua at bi de bölümünüz ingilizce değil, yoksa ingilizce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bu arada neye göre belirleniyor ki bunlar "biz sizi izmirde okutuyoruz, karı kız bol, alem akar, ortam süper, o zaman verin 2 milyar" bu mudur kısası lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Değil. Sadece bu sene yök hede höde dediler çoğu dersi ingilizce vermeye başlayacaklar ama onla alakası yok. Seagle, başarısız bir bursalı vakkası dahasın reksadan sonra. Topici kirletme liseli ruhunla, uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 pretty much SeaGle said: "biz sizi izmirde okutuyoruz, karı kız bol, alem akar, ortam süper, o zaman verin 2 milyar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar