Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heirloom Setler hakkında


woweraybaba

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?43,5070865

PvP için kullanılanları WGdeki vendorlardan alıyorsun. Ama almak için WG bizdeyken instance yaptıgında kazandığın tokenlerden kullanman lazım.
PvE için olanları da yanılmıyorsam emblem of triumph ile dalarandaki triumph vendorlarından alıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burayı okudum dostum balık tutmaktan filan bahsediyor..benim demek istediğim hani senle beraber level atlayan setler..bir 80 levelin olduktan sonra diğer charlarına gönderdiğin setlerin tokeni mi ne varmış..onları toplayıp sonra diğer charlarına gönderiliyormuş....işte bunlar zindanmı görevmi onu çözemedim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O itemleri 80 olduğunda girdiğin instancelardan düşen badgeler ile alıyorsun. Bind on account oldukları için açacağın 2. karakterine gönderebilirsin. Yani bunları elde etmen için hali hazırda bir 80 level karakterin olması lazım. Zaten heirloomların amacı ikinci bir karakter kasarken daha hızlı kasmak. Senin ilk karakterinde faydalanabileceğin bir durum değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım Dostum 69 ortaladım kısmetse 5-6 güne 80 lerim nordland e geçtim zindanlar filan baya iyi kasıyor..hafata sonu pvp lerinde 5 katı fazla xp vermesi çabuk kasmamı sağladı..yavaş yavaş öğreniyorum işte ..alttan birde healer kasacağım hızlı bir şekilde o yüzden şimdiden araştırmasını yapiyim dedim..burada işe yarayacak baya bilgi buldum..

http://www.wowwiki.com/Heirloom
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

verdiği link senin istediğin itemlarla ilgili bilgi içeriyor işte. o balık tutma da onla alakalı.

pvp için kullanılcaklar denildiği gibi wintergrasp kalesine senin faction sahipken yaptığın dungeonlardan topliyacağin stone keeper's shardlar ile wintergrasp içindeki bir adamdan aliniyor. diğer leveling amaçlı heirloom itemlar ise level 80 heroic dungeonlardan topliyacağın emblem of heroismler ile dalarandan alınıyor. (emblem of heroism düşmüyor artık, daha üstü düşüyor ama buna çevirebiliyorsun)

bunların dışında bir tane de yüzük var. o da her cumartesi saat 2de yapılan balık tutma yarışmasını kazanırsan gelen bir ödül.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Barbu dostum açıklayı bilgilerin için çok teşekkürler..Lİnkleri ile beraber kayıt ettim..Ancak bu kale dedinizya sizin bulunduğunuz tarafın elinde olması olayı sanırım Burning Steppes EURO biraz zor gibi..çünki bu serverda Horde tarafı inanılmaz güçlü..bakalım ama oyun şu an için baya ilgimi çekiyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...