Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renault Yeni Megane 2011 vs Seat Leon 2011 ?

rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kısmetse bu ay sonu yeni bir araç alacagım sıfır.
yalnız cok kararsız kaldım varsa kullananınız yada fikriniz sorayım dedim

renault yeni megane hatchback privilege mi seat leonmu alacagım iki araçta dizel olarak birazda genç arabası tarzında olmasını istedim şuan bütçeme uygun bu iki araç var karasız kaldım seatın boşu ile renaultun en dolusunun fiyatları aynı fakat renault biraz dış görünüş olarak hoşuma gitmedi leonda en boşu onunda konforu yok napmalıym ? 2.el servis parça vs.piyasası vs ileriye dönük olarak ne önerirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

renoyu tavsiye edebilirim. meganın içi baya olgunlaştı güzelleşti. biz bi tane sport tourer aldık, arabanın içindeki herşey otomatik. renodan beklenmeyecek fantaziler var yani.

yedek parçası da vw grubu araçlardan ucuzdur biraz. ama zaten yetkili servise gideceğin için , masraflar aşağı yukarı aynı olacaktır 50-60 bine kadar.

tabi motor olarak ne düşünüyosun? 1.4 turbo mu? 1.5 dizel mi? renonun 1.5dci si über az yakıyo, ama pek gittiğini söyleyemem =)
Sosyal ağlarda paylaş

motor olarak 105 ps 1.5 dci işte Leonda 1.6 dizel olacak aşırı kararsızım tek ben sürücem babam arada sırada alcak o yüzden coupeyi bile düşünüyorum meganın ama 4 sene max binerim o yüzden satarken sorun olmasın diye 4 kapı düşünüyorum oda tipsiz aşırı kararsızım yani
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...