rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Arkadaşlar kısmetse bu ay sonu yeni bir araç alacagım sıfır. yalnız cok kararsız kaldım varsa kullananınız yada fikriniz sorayım dedim renault yeni megane hatchback privilege mi seat leonmu alacagım iki araçta dizel olarak birazda genç arabası tarzında olmasını istedim şuan bütçeme uygun bu iki araç var karasız kaldım seatın boşu ile renaultun en dolusunun fiyatları aynı fakat renault biraz dış görünüş olarak hoşuma gitmedi leonda en boşu onunda konforu yok napmalıym ? 2.el servis parça vs.piyasası vs ileriye dönük olarak ne önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Fikrim yok sadece dış görünüş olarak değerlendircek olursam seat leon ağır basıyo.. Bu arada kazasız belasız inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ihihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 renoyu tavsiye edebilirim. meganın içi baya olgunlaştı güzelleşti. biz bi tane sport tourer aldık, arabanın içindeki herşey otomatik. renodan beklenmeyecek fantaziler var yani. yedek parçası da vw grubu araçlardan ucuzdur biraz. ama zaten yetkili servise gideceğin için , masraflar aşağı yukarı aynı olacaktır 50-60 bine kadar. tabi motor olarak ne düşünüyosun? 1.4 turbo mu? 1.5 dizel mi? renonun 1.5dci si über az yakıyo, ama pek gittiğini söyleyemem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 megane privilage (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Abi Seat'ın boşu dolusu mu varmış ya? 32 bin TL'ye 1.4 TSI herşeyi olanın veriyolardı 2009'da? C segmenti çok pahalı oldu bence son 1 yıl içerisinde. Öyle ki kıyaslarsak Scirocco falan, C segmenti standart modeller karşısında ucuz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 motor olarak 105 ps 1.5 dci işte Leonda 1.6 dizel olacak aşırı kararsızım tek ben sürücem babam arada sırada alcak o yüzden coupeyi bile düşünüyorum meganın ama 4 sene max binerim o yüzden satarken sorun olmasın diye 4 kapı düşünüyorum oda tipsiz aşırı kararsızım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Seat Leon daha iyi.Şöyle düşün Fransızlarmı? İspanyollarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Sorlag said: Seat Leon daha iyi.Şöyle düşün Fransızlarmı? İspanyollarmı? fransızlar derim ki ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 o diilde bu topik outdated, yeni arkadaş da viral. geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Geçen bi tanesi önümde gidiyodu da yolda, buyeni meganların arka süspansiyonu multilink'i bırakıp torsiyon çubuğumu yapmışlar? Eğer yanlış görmediysem öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bi leon 2.0 DSG olsa da binsek 58bin lira. sciroccoda alınıyor bu fiyata ama 1.4 yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Fistan tam bir leon hastasısın biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 seatın yedek parça falan fistan durumu nasıl ki? her türlü reno döver gibi gelio bana, baksana seatın ikinci el fiyatlarına, sana bi fikir verir bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar