Overseer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ya subwooferın yerini değiştireyim dedim. Kablo yumağını özenle çıkarıp wooferı taşıdım ve yeniden legoları birleştirdim. Ama front center hoparlörden artık ses gelmiyo. Daha doğrusu ölü gibi bi viyyk viyyk diye geliyo çok çok düşük bi volumede. Wooferdan hoparlöre giden kablolardan front centerla front righti değiştirdim hızlıca test etmek için. Bu sefer de diğer hoparlörden ses gelmedi. Yani hoparlörün kendisi ve kablosu çalışıyo. Jack input ve outputları yüzlerce kez kontrol ettim. Bu viyyak sesi şahsi düşünceme göre hoparlöre gelen outputtaki bi problemin alameti değil mi? Şimdi garantisi falan da kalmadı bunun da. Asıl en nihayetinde sormak istediğim, subwooferı açsam beni ne kadar zorlu bişey bekliyo? Daha önce mp3 player falan tamir ettim kırılan komponentlerini falan değiştirdim hatta ama, o çok küçük ve kolaydı elektronik olarak. Ben bunu açsam o outputları tamir edebilir miyim beginner lehimleme skillerimle? http://www.evsinemasi.com/resim/urunler/creative_gigaworks71-b.jpg arkadaş şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 icinde 2 set crossover var bide power in var. basit lehimle halledilemeyecek is degil madem daha once ugrastiysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 iyi sokmadığın veya yanlış yere soktuğun zaman çıkabiliyor o tip viyk sesi. kabloları çıkartıp düzgün taktığını kontrol et. bir de windows ses paneli kafasına göre hoparlör sayısını değiştirmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yok onlara baktım tekrar tekrar. driverı falan da silip tekrar yükledim değişen bişey olmadı. yani deneme/eleme yoluyla... -ya ses kartı ile sw arasındaki center/subwoofer(aynı kablodan gidiyo) in ya da outunda veyahut kablosunda bişey var -ya da sw center hoparlör outu bozuk ihtimallerine kadar indirdim. bi yerden kablo bulup deniycem, anakarta entegre ses kartı, 7.1 için 4 jak istiyo, creative ismine yaraşır şekilde ses kartından (kartta creative >.< )side ve rearı aynı jakta çıkarıyo ama woofera farklı jacklarla sokuyo. kabloyu da ona göre vermiş fitil oldum. bi daha 5 kuruşumu çin üretimi mallarına verirsem vursunlar beni kırieytiv. edik: otomatik saçma sapan smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bende 7.1 inspire var ve onda subwoofer'ın arkasında 6.1 ve 5.1 upmix ve direct switchi var. Gigaworks'de farklı olabilir ama belki onda da vardır ve takma çıkarma ya da silme sırasında onu kaydırmış olabilirsin. Kontrol etmeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar