sehnaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 selam benim erkek arkadasin annesine ve kardesine ilgisi var!napacagimi bilmiyorum bana bunlari anlatinca deli oldum.O KIZ KARDESIYLE VE ANNESIYLE YATMAK HAYALLEi kuruyo biz evlenincede sana kardesimin elbiselerin alip onlarda gweezersin diyo bende kard goruyo yasli kadinlara ilgileniyor!arkadaslar ben napim
sehnaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ben napayim deli gibiyim yatakda bile bana kardesinin adini diyo
sehnaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ayrilsammi diyorum ama bevnden korkuyo babasina solerim diye
sehnaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kardesiyle tanistirmiuyo beni
sehnaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bu onda cocukluk da baslamis anesin yatagini altinda abisinden saklaniyomus annesi odaya ustunu deyiseye gelmis oda ilk defa kadin bedeni gormus odan olmus boyle
sehnaz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 BENIM SEVDIYIM KARDESIYLE ISTIYO
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bende de oldu şehnaz tango yapalımmı?
Öne çıkan mesajlar