Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ya Starcraftı netten çekeyim dedim, fakat müzik yok. Nereden bulabilirim müziklerini acaba? Veyahut müziğini netten çekip oyuna koyma imkanı var mı?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Blizzard'ın ftp sitesinde müziklerin bi kızmını bulabilmen lazım. Ha ama sc'yi netten çekiym olayını bırak bence :) Git orjinalini al bayagı uygun sc+bw paketi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 170 yada 230mb 'lık versiyonunu çek dc'den 2'sinde de müzik var. oyunun bütün müzik, efekt falanlarını bulman imkansız yoksa hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Take a look at this. http://forum.paticik.com/view.php?id=83168[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 rip versiyon indirmi$sin eklemek bildigim kadariyla olanaksiz tabi bi release grubunda calisipta riplemeden anlamiyosan az yer tutsun diye silinir genelde[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bi söz söylemişti crack yapan bi adam bana : If you like this game, buy it ! Starcraftın (orj.) fiyatı şimdi tam hatırlayamıyorum ama baya baya düştü. Alırsın babalar gibi...Ne sorun çıkar ne bişi . Battle net oynarsın misss gibi :D[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 nerden alırız orjunu abi?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Istanbuldaysan megavizyonlarda var.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 16m gibi bişeydi fiyatı. bi ark aldıydı ordan biliyorum.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bi ara 12 ye dustu sonra 16 oldu valla ben 12ye aldim hos ben onceden ayri ayri boxda almistim ama onlari acmaya kiyamamisimdir hic[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Her eve lazım orj. Starcraft[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ehe nerede 12 milyon ? ben de alayım o kadar düştüyse dc++ dan çekmiştim ben birkaç tane, hepsini bulabilirsin orada.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Sağolun.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 k.lite ++ açıyoruz protoss yazıyoruz protoss 1 2 3 . Briefing ekranı , loss , Win müziklerini çekiyoruz aynılarını zerg 1 2 3 ..... Terran 1 2 3 .... olarak tekrarlıyoruz. Daha sonra Starcraft ambiance yazıyoruz onuda çekiyoruz daha sonra www.battle.net Files dan Starcraft'a geliyoruz buradan Sc ile ilgili müzikleri çekiyoruz ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: arcane, 18 Ağustos 2004 02:38 tarihinde demiş ki: ehe nerede 12 milyon ? ben de alayım o kadar düştüyse dc++ dan çekmiştim ben birkaç tane, hepsini bulabilirsin orada. 12 değil ama aslında yine iyi fiyata şuralarda var SC; hepsiburada.com avaturk[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Ağustos 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 20 çıkmaz müendiz abim :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar