Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Can sen bilirsin köpük müydü neydi orası falan dolu olurdu dün bomboştu neden lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 beyler gazi kadınlarda takılan fakir hippi geldi kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dartanian said: Can sen bilirsin köpük müydü neydi orası falan dolu olurdu dün bomboştu neden lan asd köpük patladı, her gün boş artık. bi apartmana girip çıkarken ben oturuyorum arada onun dışında boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 izmirdeki hiçbir yer pahalı değil. izmirliler pinti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: barnacle said: olm sen benim arkadaşımla aynı apartmanda oturuyosun. paticik connecting people.. senin arkadaşın kim evlat fehmi. 8 abisi 16 ablası filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kim olm arkadaşın hakikaten semih mi fatih mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 fehmi fatih abi. fehmi diyince bilirsin sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 semih benim çocukluk arkadaşım ya. fatih onun kardeşi olarak tanıyorum yani küçük bizden. kaçlısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 88. küçüğüz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi fatih kaçlı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hayır ben de 88liyim ondan soruyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 aynı işte 88-89 jenerasyonu. bende aralık doğumluyum büyük göstersin diye 88 diyorum dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bi yaş küçük senden o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 haa o açıdan. doğru fatih 9 lu semih 7 liydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: 88. küçüğüz :/ küçükmü piyasa size hitap ediyor artık kız yok memlekette hepsi 90lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 16 aralık 88 doğumluyum. ama nüfusu yılbaşından sonra çıkartmışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Günceli işgal ettik ksklılar olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Llama said: barnacle said: 88. küçüğüz :/ küçükmü piyasa size hitap ediyor artık kız yok memlekette hepsi 90lı abi 90'lılar bana çok küçük geliyor ya. hani bir kafada oturtsam konsepti baya iyi olacak da 86'lı kızlarla falan çıkıyorum hep kendimden 1-2 yaş küçük kızlar çok gerizekalı geliyor keşke gelmese gerçekten dolu etrafta 90 lı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ne güzel lan böyle bir başlık açalım ksk lıları falan ilgilendiren şeyleri yazarız BÖYLE Bİ PORTAL GİBİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ya da burdan devam etsin başlığın ismi de uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 84 85 adam için zati 90ne yaa bende sınıd 88 di bu sene 89 indirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kskli olmayan ölsün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 senin 88 li kızla çıkman benim 92li kızla çıkmam demek lan sapık mısın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 adam utanmasa lise çıkışında beklicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 o değil de rozinanteydi benim hayatım mclarens gibi biryerdi benim için kapandı gidicek yer bulamıyoruz mal gibi olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar