barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Black-ice said: neresi? ya otopark var ya onun köşesi. çakma barlar sokağının orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 shuffle'dır diye tahmin ettim ondan sordum ki herhalde orası tarifine göre:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 City? Shuffleda içki vardı dün gayet yanlış hatırlamıyosam oraya da gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 köşedeki mekan ya işte isimlerini bilmiyorum onların. random giriyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh dün herkes ordaymış ya dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 city diyo city. ayrıca oturduğum sokağa çakma barlar sokağı demezsen sevinirim asdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ulan can dün aynı yerdeymişiz agjlksgnasmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dartanian said: City? Shuffleda içki vardı dün gayet yanlış hatırlamıyosam oraya da gittim. shuffle benim arkadaşın da tutucudurlar biraz, herhalde satmıyolar ramazanda diye düşündüm:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: sipeyskeyk said: barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh dün herkes ordaymış ya dfs. BEN 4 KIZLA OTURUYODUM QANKA DIŞARDA KALDIRIMDAKİ BİSTROLARDA GÖRMÜŞSÜNDÜR . CCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yalan mı:D bi pesçi bi bardan ne hale geldi sokak ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi paticik çok enteresan bir yer. şuan buradaki 3 kişi oradaymış ve haberimiz yok hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: sipeyskeyk said: barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh dün herkes ordaymış ya dfs. ben de cuma ordaydım bileydim dün giderdim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: barnacle said: sipeyskeyk said: barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh dün herkes ordaymış ya dfs. BEN 4 KIZLA OTURUYODUM QANKA DIŞARDA KALDIRIMDAKİ BİSTROLARDA GÖRMÜŞSÜNDÜR . CCC kızları görmüşümdür ama seni bilmiyorum :/ kihkihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 o değilde amma çok bostanlıda falan takılan adam varmış ben onu farkettim şuan. bi orçunu biliodum ben fasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ben 1 kızla ordaydım Seni 4kızla görseydim mutlaka can diye seslenirdim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 :(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dartanian said: ben 1 kızla ordaydım Seni 4kızla görseydim mutlaka can diye seslenirdim asdasd ben de duymamazlıktan gelirdim KİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kelleşen kısımlarına vururdum asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Black-ice said: o değilde amma çok bostanlıda falan takılan adam varmış ben onu farkettim şuan. bi orçunu biliodum ben fasds hatırlamıyor musun olm kavga falan edecektik seninle bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 olm sen benim arkadaşımla aynı apartmanda oturuyosun. paticik connecting people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 anaa doğru ya fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: olm sen benim arkadaşımla aynı apartmanda oturuyosun. paticik connecting people.. senin arkadaşın kim evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bostanlı çok gereksiz pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bornovalı alört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar