barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Black-ice said: neresi? ya otopark var ya onun köşesi. çakma barlar sokağının orası
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 shuffle'dır diye tahmin ettim ondan sordum ki herhalde orası tarifine göre:)
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 City? Shuffleda içki vardı dün gayet yanlış hatırlamıyosam oraya da gittim.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 köşedeki mekan ya işte isimlerini bilmiyorum onların. random giriyorum:D
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh dün herkes ordaymış ya dfs.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 city diyo city. ayrıca oturduğum sokağa çakma barlar sokağı demezsen sevinirim asdafas
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ulan can dün aynı yerdeymişiz agjlksgnasmg
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dartanian said: City? Shuffleda içki vardı dün gayet yanlış hatırlamıyosam oraya da gittim. shuffle benim arkadaşın da tutucudurlar biraz, herhalde satmıyolar ramazanda diye düşündüm:P
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: sipeyskeyk said: barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh dün herkes ordaymış ya dfs. BEN 4 KIZLA OTURUYODUM QANKA DIŞARDA KALDIRIMDAKİ BİSTROLARDA GÖRMÜŞSÜNDÜR . CCC
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yalan mı:D bi pesçi bi bardan ne hale geldi sokak ehuh
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi paticik çok enteresan bir yer. şuan buradaki 3 kişi oradaymış ve haberimiz yok hahahah
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: sipeyskeyk said: barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh dün herkes ordaymış ya dfs. ben de cuma ordaydım bileydim dün giderdim:P
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: barnacle said: sipeyskeyk said: barnacle said: blackjackte iyi tuttu ha. her gün patlıyo dün ordaydım heh dün herkes ordaymış ya dfs. BEN 4 KIZLA OTURUYODUM QANKA DIŞARDA KALDIRIMDAKİ BİSTROLARDA GÖRMÜŞSÜNDÜR . CCC kızları görmüşümdür ama seni bilmiyorum :/ kihkihkih
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 o değilde amma çok bostanlıda falan takılan adam varmış ben onu farkettim şuan. bi orçunu biliodum ben fasds
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ben 1 kızla ordaydım Seni 4kızla görseydim mutlaka can diye seslenirdim asdasd
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dartanian said: ben 1 kızla ordaydım Seni 4kızla görseydim mutlaka can diye seslenirdim asdasd ben de duymamazlıktan gelirdim KİKİKİ
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kelleşen kısımlarına vururdum asdasda
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Black-ice said: o değilde amma çok bostanlıda falan takılan adam varmış ben onu farkettim şuan. bi orçunu biliodum ben fasds hatırlamıyor musun olm kavga falan edecektik seninle bir ara
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 olm sen benim arkadaşımla aynı apartmanda oturuyosun. paticik connecting people..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: olm sen benim arkadaşımla aynı apartmanda oturuyosun. paticik connecting people.. senin arkadaşın kim evlat
Öne çıkan mesajlar