Drall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 amerikada bi arkadaş var, annesi 10küsür eylülde yanına gidip 20küsüründe geri dönecek. ben bu arkadaşa fotoğraf makinesi siparişi vercem arkadaş jr.com u önerdi orada uygunmuş fiyatlar. bildiğiniz daha uygun sağlam site var mı? bir de sorum şu, şimdi ben bu siteden kredi kartıyla arkadaşın evine sipariş verdiğimde (türkiye kredi kartı sonuçta) banka ağır bi komisyon falan keser mi? yoksa aynen gider mi o adrese? yoksa onun yerine arkadaşın annesine nakit versem de mi söylese? nakit versem yerse kötü olur diye korkuyorum, kredi kartında bi sorun olup olmayacağını bilen biri çok fena rahatlatabilir beni! teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 komisyon kesecegini sanmiyorum.kredi kartini paypala baglayip da ödeyebilirsin.en çok döviz kurlarının artısı olur oda 3-5 bişe etkilemez çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 paypal ile öde en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 benim kartın limit 300 lira. benim paypal hesabı onaylı, bi de annemin kartta sanal kart açıp onu paypal'le tanıtsam onda da tekrar hesaptan kesinti/onay durumu falan gerekiyor mu? yoksa direkt tanıttığım gibi kullanabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bikere paypalden bir kart tanıttığın zaman, birdaha gerek kalmıyor onaya. Direk ekliyor bilgileri doğru girersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 eger paypal ile daha önce 500$ veya € üzerinde alisveris yapmadiysan parayi havale ettirebiliyorlar benim basima gelmisti öncesinde hep 100€ a kadar alisveris yapmistim sorun olmuyordu ama ilk 500€ üzeri alisverisimde havale ettirdiler böylece gecikmisti biraz arastir istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 orasi ii sitedir alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 paypal ile 160 lira civarı bi alışveriş yapmıştım sadece. ozaman bu haftaiçi halledeyim onay işi çıkarsa diyerekten kaydı, haftaya veririm siparişi. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar