Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jr.com hakkında soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amerikada bi arkadaş var, annesi 10küsür eylülde yanına gidip 20küsüründe geri dönecek. ben bu arkadaşa fotoğraf makinesi siparişi vercem arkadaş jr.com u önerdi orada uygunmuş fiyatlar. bildiğiniz daha uygun sağlam site var mı? bir de sorum şu, şimdi ben bu siteden kredi kartıyla arkadaşın evine sipariş verdiğimde (türkiye kredi kartı sonuçta) banka ağır bi komisyon falan keser mi? yoksa aynen gider mi o adrese? yoksa onun yerine arkadaşın annesine nakit versem de mi söylese? nakit versem yerse kötü olur diye korkuyorum, kredi kartında bi sorun olup olmayacağını bilen biri çok fena rahatlatabilir beni! teşekkürler
Mesaj tarihi:
benim kartın limit 300 lira. benim paypal hesabı onaylı, bi de annemin kartta sanal kart açıp onu paypal'le tanıtsam onda da tekrar hesaptan kesinti/onay durumu falan gerekiyor mu? yoksa direkt tanıttığım gibi kullanabiliyor muyum?
Mesaj tarihi:
eger paypal ile daha önce 500$ veya € üzerinde alisveris yapmadiysan parayi havale ettirebiliyorlar
benim basima gelmisti
öncesinde hep 100€ a kadar alisveris yapmistim sorun olmuyordu
ama ilk 500€ üzeri alisverisimde havale ettirdiler böylece gecikmisti
biraz arastir istersen
Mesaj tarihi:
paypal ile 160 lira civarı bi alışveriş yapmıştım sadece. ozaman bu haftaiçi halledeyim onay işi çıkarsa diyerekten kaydı, haftaya veririm siparişi. teşekkürler
  • Yeni Oluştur...