PATA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Demin arabama vurmuşlar ama az çok bi nekadara patlar ne olur diye ön bilgi alabilrim diye konu açıyım istedim Alfa romeo mito Kapının ortasından arkaya doğru 3 karış boyunda göçük var 4 ila 8 cm arasında. Benzer durum görmüş geçirmiş olanlar bi ön tahmin söyleyebilirlerse bana iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bence foto koymadan bişey söylemek zor, kaç parça etkilenmiş ne kadar boya gerekecek ne kadar kısım doğrultulacak değişecek mi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Selam, Boya ile uğraşmaz, kapıları değiştirebilirsin. Tabi bazı durumlarda menteşe diplerini de yamultabilenler çıkıyor. Direklerdeki yamukluk da pek düzeltilemiyor. Düzelttirip üstüne boya attırmazdım ben şahsen. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Adam muhtemelen kaskosuna ödetmek istiyecek.Bunun için tutanak zorunlu değil mi? Yapılması gerekenler nedir sırasıyla bilen bi arkdaş varsa yardımcı olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 çarpıp kaçma değilse adamla konuş işte, tutanak tutun. sonra kasko şirketine gitçeniz vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 şimdi ana caddede giderken a30-40km hızla, önüme ara sokaktan ford transit atladı. ama böyle bir atlama yok yani. hemen frene asılıp sola kaçtım biraz ama sağ taraf biraz gitti. far camı kırıldı. kaput yamuldu. tampon falan göçtü işte biraz. bi 10 bin lira hasar var en az. şimdi herif zaten kusurlu olan taraftı. üstüne bir de kaçtı sdjfhjs. plaka alıp tutanak tuttuk polisle de bu ibneye en ağır yaptırımı nasıl yapabiliyoruz ? bi de gençti baya esnaf ehliyeti yoktu muhtemelen diyordu. esnaf birlik oldu bildiğin herkes diyor dava açarsan yaz beni abi şahidim herif atladı kaçtı diyor dsffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Geçmiş olsun. Adamın sigortası yoksa çok üzülebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 2010 başlığına niye yazdınız onu anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Aramanın gücüne inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ya şimdi kaza için yeni başlık açmak olmaz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 geçmiş olsun. Dava açabiliyorsun ama dava yıllaaaarrrr sürüyor ve hakim aranızda uzlaşmanızı istiyor genellikle. Bizim davada ki içerik çok farklı, çarpma kaçma değil, dolmuşçu eşimin gözlerine baka baka boydan boya çizdi aracını. Sırıtarak ve yılışarak. Öncesinde de sözlü taciz korkutma v.b. var. Dolmuş da eşimin aracının arkasında orayı terk etmesini de engelliyor. 3-4 yıl sonra hakim özür dilerseşikayetinden vaz geçer misin demiş hanıma. OK demiş hanım. Özür de dilemedi ibne ama uzlaştılar diye karar çıkartıp davayı kapattı hakim. Meslek odasına şikayet falan da yazdık küçücük bir geri dönüş bile olmadı. Şöföre avukat yollamışlar aksine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 inşallah sollama yapar gibi gözüktüğün için ve kaza, kaçan aracın arkasından başladığı için sen suçlu çıkmazsın da :) Malum adalet... Şahitler ve varsa mobeselerle iş çözülür de hiçbiri yoksa adamın hasarı karşılamak zorunda kalabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Selam, Benim bildiğim sigorta firması senin aracı yaptırır, polis tutanağı ile de masrafı rücu eder o diğer araca. Artık hasarın boyutuna göre mahkemeye de verebilir, trafik sigortasından falan da alabilir. Varsa esnafı dolaşıp kamera görüntüsü iste. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 duruma göre isticem. orda vardı kamera dürümcüde falan. şuan araba yok. kalkıp gidemem oraya tekrar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Sana çarpan transit senden önce davranıp kamera görüntülerini toplamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 benzer durumda kaskodan yaptırmıştım polis tutanağı ile hasarsızlık indirimini bozmamıştı sigorta ertesi sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar