Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza

PATA

Öne çıkan mesajlar

Demin arabama vurmuşlar ama az çok bi nekadara patlar ne olur diye ön bilgi alabilrim diye konu açıyım istedim

Alfa romeo mito

Kapının ortasından arkaya doğru 3 karış boyunda göçük var 4 ila 8 cm arasında.

Benzer durum görmüş geçirmiş olanlar bi ön tahmin söyleyebilirlerse bana iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
şimdi ana caddede giderken a30-40km hızla, önüme ara sokaktan ford transit atladı. ama böyle bir atlama yok yani. hemen frene asılıp sola kaçtım biraz ama sağ taraf biraz gitti. far camı kırıldı. kaput yamuldu. tampon falan göçtü işte biraz. bi 10 bin lira hasar var en az.

şimdi herif zaten kusurlu olan taraftı. üstüne bir de kaçtı sdjfhjs. plaka alıp tutanak tuttuk polisle de bu ibneye en ağır yaptırımı nasıl yapabiliyoruz ?

bi de gençti baya esnaf ehliyeti yoktu muhtemelen diyordu. esnaf birlik oldu bildiğin herkes diyor dava açarsan yaz beni abi şahidim herif atladı kaçtı diyor dsffs
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. Dava açabiliyorsun ama dava yıllaaaarrrr sürüyor ve hakim aranızda uzlaşmanızı istiyor genellikle. Bizim davada ki içerik çok farklı, çarpma kaçma değil, dolmuşçu eşimin gözlerine baka baka boydan boya çizdi aracını. Sırıtarak ve yılışarak. Öncesinde de sözlü taciz korkutma v.b. var. Dolmuş da eşimin aracının arkasında orayı terk etmesini de engelliyor.

3-4 yıl sonra hakim özür dilerseşikayetinden vaz geçer misin demiş hanıma. OK demiş hanım. Özür de dilemedi ibne ama uzlaştılar diye karar çıkartıp davayı kapattı hakim.

Meslek odasına şikayet falan da yazdık küçücük bir geri dönüş bile olmadı. Şöföre avukat yollamışlar aksine :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...