fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Selam, ne var böyle bildiğiniz, fiyat sınırlaması yok. Bilgi için soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 1.0 dizel var 3.0 dizel var yani sen nasıl birşey istiyorsun onu söyle ona göre atalım tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 1.6 1.4 gibi bi aralık en az, yani 100hp aşşası olmasın diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Selam, Düşük tüketim derken iki farklı kıyaslama var: a. Düz vitesli modeline oranla tüketimi fazla artmayan veya düşük kalan otomatik vitesli modeller b. Otomatik olup başka markaların düzlerinden/otomatiklerinden bile az yakan A8 4.0TDI ile kasarak kullanınca neler yapıldığını gördükten sonra tüketim tabiri biraz daha açılması gereken bir kavram haline geliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 benim aradığım b. ye giriyor sanırım. yani işte yok mu 5L-7L/100km yakan otomatik 1.6lar ps: 4.0tdi ile ne yapılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 vwnin yeni 1.6 dizelleri geldi 105hp 7 ileri dsg, jettada var sehir ici 5.7, sehir disi 4.3, genel 4.8 yakıyo, 12sn 0-100 187km top speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar