Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 netbook için oyun bakıyordum da, tekrar oyniyim dedim. fallout 2 yi bedava veren yer yok mu, en son gaste falan verdiydi. steam 10$ diyo, şaşırmış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 neyse aldım gogdan 6 dolara. herneyse, netbookta bile kasılıyo lan oyun. hrbi netbook bu ya. netten başka bi boka yaramıyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 olum nasıl para veriyorsunuz lan şu oyunlara böyle gelişmiş bir net devrinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 emeğe saygı, teraziye tıklayarak olmuyo aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 olitere said: olum nasıl para veriyorsunuz lan şu oyunlara böyle gelişmiş bir net devrinde Ahah olitere öyle bişey demişsin ki. Resmen gogdan mogdan oyun alıp indirmek torrentlemekten daha zor. Devrinde ya da yetebilitesinde değiliz tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 olitere said: arcanumda robot ordusu yapmıştım parça parça mühendislik kasarak ,bi halta yaramıyodu ama güzeldi heheh hakkaten haa.büyü ağacının başlarındaki ogre destroyer teknoloji ağacının kralından daha iiydi. Teknolojide bir patlayıcıları bilirim.Çöpten topla molotof yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 of fo2de tükendim yine asdf.. rpg devrim geçmiş bi kere daha onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar